Mergi direct la conținut »
Polițiștii au reținut patru gorjeni care au bătut un cetăţean sloven. Sunt acuzați de tentativă de omor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițiștii au reținut patru gorjeni care au bătut un cetăţean sloven. Sunt acuzați de tentativă de omor

Polițiștii au reținut patru gorjeni care au bătut un cetăţean sloven. Sunt acuzați de tentativă de omor

Patru persoane au fost reţinute pentru tentativă la infracţiunea de omor, după ce au bătut un cetăţean sloven, în satul Iași-Gorj din comuna Drăguțești, județul Gorj. Trei dintre suspecţi au agresat şi o altă persoană, a informat miercuri, 13 februarie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.

De Dragoș Tănase,

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că la data de 12 februarie, în jurul orei 00.00, pe raza localităţii Iaşi-Gorj, cei patru suspecţi au aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, precum şi cu corpuri contondente (cărămizi), la nivelul capului şi al corpului, cu intenţia de a o ucide.

În urma loviturilor, bărbatul a suferit leziuni ce au necesitat 60-65 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus viața în primejdie, în prezent aceasta fiind internată în Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, potrivit Agerpres.

În aceleaşi împrejurări, s-a reţinut că suspecţii au tulburat ordinea şi liniştea publică. Totodată, trei dintre suspecţi au lovit cu pumnii şi picioarele şi cu un obiect contondent o altă persoană vătămată, provocându-i acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Ancheta continuă, fiind condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu sprijinul organelor de cercetare ale poliţiei judiciare, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse în continuare măsurile legale care se impun.

Astăzi, cei trei tineri care au bătut un bărbat într-un magazin din București au fost prinși. Victima este un jurnalist.


Citește și… COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor


 

Close
Închide
  Close