Mergi direct la conținut »
Pentru ce plăteşte Metrorex aproape 7 milioane de lei, în următorii 4 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pentru ce plăteşte Metrorex aproape 7 milioane de lei, în următorii 4 ani

Pentru ce plăteşte Metrorex aproape 7 milioane de lei, în următorii 4 ani

Pentru ce plăteşte Metrorex aproape 7 milioane de lei, în următorii 4 ani. Metrorex a atribuit, prin licitaţie deschisă, companiei Trend Import Export, un contract în valoare de 6,89 milioane de lei, fără TVA, pentru mentenanţa sistemului informatic integrat Phoenix, potrivit unui anunţ de atribuire postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul este un acord-cadru pe patru ani şi vizează furnizarea de servicii informatice aferente mentenanţei sistemului informatic integrat Phoenix. Locul principal de prestare este sediul Metrorex, Data Center, spaţiile tehnice din staţiile de metrou.

În urma anunţului de participare al Metrorex, a fost depusă o singură ofertă, tipul procedurii fiind licitaţie deschisă, iar preţul cel mai scăzut criteriul de atribuire.

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi nu poate fi subcontractat. De asemenea, contractul nu este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.

Sistemul Phoenix asigură prelucrarea şi integrarea informaţiilor din diverse sectoare de activitate precum financiar-contabilitate, vânzare, distribuţie, resurse umane, mentenanţă etc. Practic, sistemul coordonează toate resursele, informaţiile şi activităţile transportatorului public, precizează Agerpres.

Recent, sindicaliștii au avertizat că metroul din București se poate opri oricând, din lipsă de personal. De altfel, ei nu exclud o grevă generală.


Citește și: Război în PSD cu publicațiile ”de casă”! Un ziar împrăștiat gratuit în Sectorul 4 îi laudă pe primarii Băluță și Firea și atacă oamenii primarului Negoiță!


 

Close
Închide
  Close