MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Peste 1.000 de joburi vacante, în Olt. Când și unde are loc bursa locurilor de muncă din acest județ

Distribuie

Peste 1.000 de locuri de muncă au fost declarate vacante în judeţul Olt pentru bursa generală a locurilor de muncă, a anunțat purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, Elena Iordache, care a precizat că acesta e cel mai mare număr de posturi oferite la un asemenea eveniment în judeţ.

Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina şi în foaierul Teatrului Naţional Caracal, vineri, 12 aprilie. La Slatina vor participa 46 de angajatori cu 947 de posturi vacante iar la Caracal vor fi 10 angajatori cu 72 de locuri vacante.

Pentru absolvenţii de studii superioare sunt 45 de posturi vacante, în special de ingineri în construcţii civile, drumuri şi agricultură, dar şi ingineri mecanici. Se caută, de asemenea, economişti.

Cele mai multe posturi vacante, de ordinul sutelor, sunt însă pentru confecţioneri articole textile şi muncitori necalificaţi în diferite domenii.

Anul trecut, la bursa generală a locurilor de muncă, în judeţul Olt au participat 600 de persoane interesate să se angajeze, iar oferta a fost de 712 locuri de muncă. Au fost selectate pentru a susţine interviu sau probă de lucru în vederea angajării 186 de persoane.

Află ce locuri de muncă li s-au oferit persoanelor cu dizabilități din județul Olt, anul trecut, în decembrie!


Citește și… VIDEO/ Linie de consiliere profesională: ”Ne suni și noi îți găsim loc de muncă”

Refuzul unui loc de muncă sistează ajutorul social. Ce alte obligații au asistații


 

Citește mai multe despre bursă, joburi, judetul olt, locuri de munca și Olt pe Libertatea.

Comentarii