De Daniel Stanciu,

Marți, 4 februarie, polițiștii de combatere a criminalităţii organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T au organizat un flagrant pe raza comunei Dumitra pentru a dectecta un posibil transport de droguri.

Momentul în care polițiștii descoperă cele 17 kg de canabis. Sursa: Poliția Română.

Polițiștii au oprit în trafic un microbuz, care aparține unei firmei de transport internațional de persoane.

În urma controalelor efectuate, în bagajul unui bărbat de 45 de ani, din Leșu, au fost descoperite 11 pachete ce conțineau o substanță vegetală de culoare verde-oliv. Analizele au arătat că este vorba de 17,22 kg de cannabis.

Cinci persoane care se aflau în microbuz au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri.

Totodată, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bistrițean, de 36 de ani, bănuit, de asemenea, de comiterea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați, de 45 și 36 de ani, cercetați pentru infracțiunea de introducere în ţară de droguri de risc și complicitate la  introducere în ţară de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi:

Guvernul a adoptat marţi 25 de Ordonanţe de Urgenţă. Şedinţă maraton, prelungită până la miezul nopţii

Momente fără precedent în Congresul SUA: Nancy Pelosi a rupt o copie a discursului ținut de Trump. Președintele a refuzat să dea mâna

Pasageri cu coronavirus, pe un vas de croazieră din largul Japoniei. Noul bilanț al deceselor provocate de epidemie

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite