MENIU CAUTĂ

Peste 310.000 de maşini BMW, chemate în service în Marea Britanie, din cauza unei defecțiuni care poate provoca oprirea motoarelor

Distribuie

Peste 310.000 de maşini BMW vor fi chemate în service în Marea Britanie, din cauza unei defecțiuni care poate provoca oprirea motoarelor, transmite BBC. 

BMW a anunțat, miercuri, că va chema în service peste 310.000 de automobile înmattriculate în Marea Britanie, din cauza unei defecțiuni la sistemul electric care poate provoca oprirea motoarelor. Modelele de mașini chemate în service sunt BMW seria 1, seria 3, Z4 şi X1, atât cu propulsie pe benzină, cât şi diesel, modele fabricate în perioada martie 2007 – august 2011, relatează BBC, potrivit Mediafax.

Decizia de miercuri vine după ce, la sfârşitul anului trecut, BMW a chemat în service 36.410 de maşini cu motoare pe benzină.

În decembrie 2016, un autoturism BMW, al cărui motor s-a oprit brusc, a provocat un accident în urma căruia șoferul unui alt autoturism, Ford Fiesta, a murit. Motorul se oprise din cauza unei probleme electrice, iar lămpile de frânare nu s-au aprins din cauza opririi motorului, într-o noapte, pe o şosea pe care nu erau stâlpi de iluminat.

Luna trecut, și Audi a decis rechemarea în service a aproape 1,2 milioane de maşini, din întreaga lume, pentru remedierea unei defecţiuni la pompele de apă, care se încălzesc excesiv şi pot provoca incendii.

FOTO: EPA


VIDEO/ Cicică din Solonț, mai aproape de un BMW adevărat. Crește toată vara curci pe muzică oltenească

Citește mai multe despre BMW (Bayerische Motoren Werke), motor și service pe Libertatea.

Comentarii