De Petre Dobrescu,

Viteza cu care se răspândește coronavirusul este amețitoare, iar numărul victimelor crește de la zi la zi, estimarea fiind că fiecare bolnav infectează alte două, trei persoane. Din acest motiv, chinezii au realizat ghidul ”cum să te ferești de coronavirus”.

În weekend, numărul morților a sărit de 80. Alte 2.700 sunt infectate, iar dintre acestea, 461 sunt cazuri grave, conform Comitetului Național de Sănătate chinez, citat de businessinsider.com. Virusul s-a ajuns până acum în cel puțin 12 țări.

O asistentă din Wuhan susține însă că oficialii ascund adevărul, iar numărul victimelor și al persoanelor bolnave ar fi mult mai mare.

Din datele existente în acest moment, epidemia izbucnită în China s-a extins și în Thailanda, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Vietnam, Singapore, Nepal, Franța, Australia, Malaezia, Canada și America.

În SUA au fost raportate până acum cinci cazuri, în Washington, Chicago, California și Arizona.

Franța ar fi poarta de intrare a coronavirusului în Europa, acolo fiind înregistrate primele trei cazuri de pe bătrânul continent.

Citeşte şi:

Clanurile nu au limită! Un interlop din Cernica, membru al clanului Chira, i-a tăiat piciorul unui rival, ca răzbunare, după ce acesta i-a rupt piciorul!

Cine sunt persoanele care au murit odată cu Kobe Bryant și fiica lui Gianna în accidentul de elicopter

Avertismentul sumbru al Chinei: coronavirusul se transmite înainte de apariția simptomelor. Numărul deceselor și al pacienților infectați a explodat

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine