Mergi direct la conținut »
Peste șase tone de alimente au fost retrase de la vânzare, înainte de Paște
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Peste șase tone de alimente au fost retrase de la vânzare, înainte de Paște

Peste șase tone de alimente au fost retrase de la vânzare, înainte de Paște

În Săptămâna Mare, au fost retrase de la vânzare peste şase tone de produse alimentare neconforme şi peste 72.000 de ouă care nu erau marcate corespunzător. Inspectorii sanitar-veterinari au făcut 5.000 de controale la unităţi din domeniul alimentar și au aplicat 300 de sancţiuni, în valoare de 1,2 milioane de lei.

Potrivit ANSVSA, echipe de inspectori au făcut, în perioada 1-23 aprilie, controale în toată ţara, la 4.990 de obiective din sectorul alimentar, pentru a verifica dacă sunt respectate condiţiile sanitar-veterinare din pieţele agro-alimentare, abatoarele şi centrele de sacrificare a mieilor cu activitate temporară, unităţile de tranşare a cărnii, unităţile de procesare şi depozitare a alimentelor de origine animală, în unităţile de vânzare cu amănuntul, precum şi în unităţile de alimentaţie publică, potrivit Antena 3.

Citește și

VIDEO/ Horia Brenciu ține post extrem până la Înviere. “Săptămâna asta, doar pâine prăjită, apă și mămăligă, din când în când”

 

 
 
Close
Close
Închide