Constantin Doru, Somcuta Mare, 19 mai 1968, ora 1:15. Taur cu Ascendent in Varsator. Daca aceasta este ora de nastere corecta, separarea parintilor l-a afectat foarte mult. Este permanent tensionat, efectiv nu se poate relaxa, dar daca a reusit sa canalizeze totul catre munca sau indeplinirea unor teluri personale, in mod sigur s-a bucurat de realizari exceptionale. Priveste munca intr-un fel original, ca pe o placere sau un joc de noroc. In astrograma apar cel putin doua casatorii si un singur copil.


Constanta Lerescu, Roman, 9 martie 1964, ora 12:30. Soare in Pesti cu Ascendent in Scorpion. Personalitate destul de relaxata, dar foarte puternica, lipsita de conflicte majore si caracterizata de o intuitie specifica celor nascuti in Pesti. Din pacate, daca aceasta este ora de nastere, personalitatea i-a fost afectata de partenerul de viata sau mai bine zis de modul in care isi alege partenerii de orice fel. Foarte senzuala, libertina, va avea multe aventuri sentimentale, dar o singura casnicie, pe care o va respecta si o va pastra cu sfintenie, oricat de dur ar fi sotul. Pana in martie 2006, conflicte cu rudele si prietenii.


Adrian Popa, Bucuresti, 11 octombrie 77, ora 22:00. Balanta cu Ascendent in Rac. Exuberant, expansiv si foarte energic, ati avut probleme scolare in copilarie, daca ora de nastere este corecta. Nu va intelegeti bine nici cu rudele, nici cu vecinii. De altfel, v-ati “plimbat” din casa in casa si nici acum nu s-ar spune ca stati prea mult intr-un loc, cu toate ca tineti la familie si la caminul propriu (in astrograma apar detentii si aventuri). E sigura doar o casnicie si probabil veti avea 2 copii. In ultima parte a vietii veti fi sef. In 2006 pot aparea tulburari de sanatate.


Petre Tudose, 12 februarie 85, ora 10:30. Varsator cu Ascendent in Taur. Va crede toata viata in prietenie si nu va fi lipsit niciodata de prezenta amicilor. Va avea mare noroc in ceea ce priveste alegerea profesiei (cea mai sigura ar fi o ocupatie legata de tehnica noua, informatica etc.) si a serviciului. Este foarte senzual si se va afla in centrul unor scandaluri si calomnii din aceasta cauza. In astrograma apar doua casnicii. Nu va acorda importanta cuvenita decat accidental sectorului financiar si urmasilor. In 2006, oferte pentru burse in strainatate.


Georgeta Finta, Bucuresti, 22 decembrie 1984, ora 3:30. Capricorn cu Ascendent in Scorpion. Caracterizata de incapatanare si ambitie, va fi preocupata indeosebi de acumularea unei averi considerabile, care sa o propulseze pe scara sociala. Va invata mult, exact ceea ce va avea nevoie in viata ori are rude apropiate, care o vor ghida cu folos. Va locui intr-o casa foarte frumoasa, va avea doi copii si se va casatori de doua ori. Din pacate, daca ora de nastere e corecta, nu isi va cunoaste tatal adevarat. Anul viitor va aduce provocari la nivel financiar si profesional.


Lelia Popazu, Bucuresti, 6 iunie 1974, ora 6:00. Gemeni cu Ascendent in Rac. Daca ora de nastere este corecta, exista un aspect care va poate face severa, inteleapta in orice imprejurare, aveti un ten masliniu si parul de culoare foarte inchisa. Aveti tendinta de a cheltui mai mult decat castigati. Relatiile cu parintii apar destul de incordate, cu toate ca este posibil sa-i ingrijiti. Casnicia s-a incheiat mai tarziu ori cu o persoana mai in varsta. Mai apar multi prieteni si mare noroc in sectorul profesional, chiar daca acest ultim aspect nu-l veti recunoaste niciodata.


Alina Faur, Bucuresti, 8 aprilie 1979, ora 2:00. Berbec cu Ascendent in Sagetator. Un noroc exceptional, o intuitie de invidiat si un echilibru sentimental care poate fi afectat intr-o oarecare masura in perioada actuala. Relatiile cu rudele apropiate (poate si cu prietenii) sunt paguboase, dar aveti prea mare incredere in acestia pentru a renunta. Va casatoriti cu un barbat bogat. Nu trebuie sa va stabiliti in alt oras decat cel in care v-ati nascut, dar puteti munci cu folos peste hotare ori cu strainii. Veti avea copii frumosi si talentati. Nu veti rezista la atractia unor vicii condamnabile.


Stefania Alexa, 2 Mai, 6 august 1983, ora 9:00. Leu cu Ascendent in Fecioara. Altruista, prietenoasa, cu o mare dorinta de imbogatire rapida, aproape obsesiva, sunteti si foarte sensibila si visatoare. Situatia familiala e tensionanta pentru dv. si veti fi nevoita sa faceti fata unor situatii deosebite in viitor. Daca ora de nastere este corecta, nu veti avea copii, cu toate ca in horoscop apar multe relatii sentimentale foarte puternice. Cea mai indicata meserie pentru dv., este cea de pedagog (invatatoare, profesoara etc.).


Mihai Trocan, Cajvana, 18 februarie 1955, ora 13:30. Varsator cu Ascendent in Balanta. Daca ora de nastere este corecta, aveti mari sanse de a nu sti ce inseamna saracia. Ambitios in ceea ce priveste studiile, constiincios si perseverent, veti calatori mult, veti munci in alte tari sau orase si veti face tot posibilul sa obtineti o functie inalta. Va veti alege o meserie conservatoare, traditionala, foarte probabil legata de stiintele juridice. Atractia pentru teatru si cinematografie ar putea constitui un hobby important sau o a doua profesie (tendinta de ingrasare ar putea constitui un obstacol). Relatiile cu propria mama se definesc ca dificile.


Elena Aion, Alexandria, 15 decembrie 1975, ora 4:15. Sagetator cu Ascendent in Scorpion. Sentimentele si reactiile dv. sunt imprevizibile si se schimba pe neasteptate. Veti pune bazele unei averi importante daca renuntati la tentatia de a face cadouri oricand, oricui, numai datorita unui impuls de moment. Veti avea o casnicie furtunoasa, nu veti calatori in strainatate (in caz contrar, nu va va face placere si veti intampina mari obstacole, probleme de tot felul si tensiuni). Din punct de vedere profesional, anul viitor nu va fi dificil.


Maria Coman, Bucuresti, 17 martie 1981, ora 18:00. Peste cu Ascendent in Fecioara. Foarte pretentioasa cu propria persoana, sunteti permanent nemultumita si nu aveti incredere in nimeni. Va doriti averi imense (daca ora de nastere e corecta), dar ca sa le obtineti va fi necesar sa faceti eforturi considerabile. Foarte frumoasa si hipersenzuala, veti avea numeroase aventuri sentimentale, dintre care doua de lunga durata si o casnicie “originala”. E de preferat sa pastrati relatiile prietenesti cu mama intreaga viata. Zona de risc o constituie pentru dv. picioarele. Va trebui sa va alegeti drumul in viata – este de preferat sa va orientati (daca ora de nastere este corecta) spre o cariera legata de mass-media sau una comerciala. Atentie la tendinta de a va lasa influentata de cei din jur!


Viorica Protopopescu, Bucuresti, 26 februarie 1982, ora 10:00. Peste cu Ascendent in Taur. Foarte prietenoasa, visatoare, expusa la excese si exuberanta, aveti capacitatea de a sti de partea cui este dreptatea. In cazul in care va sunt incalcate principiile sau drepturile, uitati de tot si il “pedepsiti” pe cel vinovat. Nu este exclus sa alegeti cariera didactica, numai ca nu prea veti fi multumita de toate aspectele impuse de aceasta. Indiferent de cate casnicii veti incheia, o veti face fara a sta prea mult pe ganduri, fara a analiza noile responsabilitati. Evenimentele din 2006 va vor determina sa va dispensati de ajutorul familiei.


Iulia Tobescu, Bucuresti, 1 noiembrie 1977, la ora 9:45. Scorpion cu Ascendent in Sagetator. Nu va puteti intelege bine decat cu cei care sunt la fel de excentrici, la fel de originali si de inteligenti ca dv. Daca ora de nastere este corecta, vor exista doua casnicii, total diferite, dar cu parteneri la fel de bogati. In prima parte a vietii ati muncit mult pentru a va intretine singura. Ulterior, situatia se schimba – castigurile vor fi cand foarte mari, cand neasteptat de mici. Veti avea copii foarte frumosi si talentati. Mare atentie la tensiunea arteriala oscilanta ce se va instala in ultima parte a vietii!


Tania Iovan, Bucuresti, 23 ianuarie 1978, ora 12:30. Varsator cu Ascendent in Taur. In astrograma apar posibilitati de a castiga bani usor (mai ales in urmatoarele sase luni), numai ca sunt posibile si pagube sau intarzieri de plati. Cariera cea mai placuta, usoara si mai profitabila e legata de tehnica noua, mai ales computere si stiinta informaticii. Calatoriti mult. Nasteti greu si va alegeti ca partener de viata o persoana inteligenta, la fel de bun specialist, dar cam excentric. Veti avea probleme de sanatate din cauza hipertensiunii arteriale.


Relus Balanescu, Bucuresti, 11 iulie 1980, ora 12:45. Rac cu Ascendent in Balanta. Sentimentala, romantica, va place sa flirtati, dar sunteti prea fidela pentru a lua in serios acest aspect al vietii dv. Daca ora de nastere este corecta, nu este exclus sa calatoriti mult in tara, dar si peste hotare. Din pacate, vor exista multe situatii in care va veti gasi in centrul unor scandaluri si veti fi invidiata si barfita. Aveti capacitatea de a sesiza situatiile din care se pot castiga bani (aveti un fler deosebit), numai ca indrazneala excesiva va fi pedepsita de soarta. Pentru moment, norocul dv. este cantonat in afara tarii.


Astrologul Libertatii
Tina Rizea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Actorul din Las Fierbinți care a slăbit 10 kilograme de la plâns. A ajuns la psiholog
FANATIK.RO
Actorul din Las Fierbinți care a slăbit 10 kilograme de la plâns. A ajuns la psiholog
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul imediat al bărbatului
Viva.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul imediat al bărbatului
Poftiți la conacul Adelei Popescu, e aproape gata! «Tadaaam! Eu efectiv mor de plăcere. Foarte mulțumită». Poze noi de la moșie
Libertateapentrufemei.ro
Poftiți la conacul Adelei Popescu, e aproape gata! «Tadaaam! Eu efectiv mor de plăcere. Foarte mulțumită». Poze noi de la moșie
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Documentarul de pe Netflix despre misterele aurului din Transilvania. Ce comori sunt ascunse în România
FANATIK.RO
Documentarul de pe Netflix despre misterele aurului din Transilvania. Ce comori sunt ascunse în România
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Știrileprotv.ro
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Adela Popescu, primele imagini din casa de la Șușani. Vedeta își construiește o căsuță de vacanță ca-n povești la Vâlcea! Foto
Unica.ro
Adela Popescu, primele imagini din casa de la Șușani. Vedeta își construiește o căsuță de vacanță ca-n povești la Vâlcea! Foto
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
RECOMANDĂRI