Silvia Plescan, Craiova, 8 ianuarie 1985, ora 22.30. Capricorn cu Ascendent in Fecioara. Doreste sa capteze admiratia generala “impodobindu-se” cu inele, bratari, lantisoare, margele, medalioane etc. Cheltuieste multi bani pentru a oferi cea mai reusita imagine si e o abonata a coaforilor, designerilor, croitorilor etc. Este vesela, spirituala si stralucitoare in societate, cat timp nu este ironizata. Ii place sa primeasca musafiri si va fi o buna organizatoare de dineuri ori receptii. Preferintele sale se indreapta catre acumularea de bunuri materiale. Ii plac oamenii educati si uita de ratiune cand i se fac complimente. Daca ora este exacta, va avea bani multi intreaga viata, dar este greu de crezut ca se va casatori.


Nana Cristea, Craiova, 23 februarie 1975, ora 15.45. Soare in Pesti cu Ascendent in Leu. Tenacitate maxima, energie si ambitie pragmatica. Inteligenta deosebita, amabilitate si sex-appeal foarte evident. Daca ora este corecta, multe sanse de a calatori si chiar de a se stabili in strainatate. Fantezie constructiva si calitati ingineresti. Sensibilitate si atacuri de panica provocate de bolile mamei. Sunt posibile mai multe casnicii, in momentul in care va fi depasita tendinta spre celibat (va face mai multi copii, toti conceputi in alta localitate decat cea natala). In perioada actuala, exceptionale sanse financiare, dar si spitalizarea unei persoane dragi.


Nicoleta Mazilu, Bran, 9 februarie 1986, la ora 5.45. Varsator cu Ascendent in Capricorn. Originala, indiferenta la tendintele din moda si emancipata, nu este sclava conventiilor si are curajul sa-si sustina opiniile si actiunile. Nu suporta barbatii gelosi, fiind o sincera adepta a libertatii sexuale, chiar in contextul unei vieti matrimoniale (in plus, nu devine sclava copiilor sai). Foarte inteligenta, exuberanta si energica, are o sensibilitate care ii marcheaza toate reactiile. Isi schimba dispozitia foarte rapid (labilitate psihica maxima). Se casatoreste de cel putin doua ori si va ramane intreaga viata o norocoasa din punct de vedere financiar. Pana la vara, posibilitate de a calatori ori finalizare de studii.


Mioara Clencea, Sinaia, 7 martie 1984, ora 10.00. Soare in Pesti cu Ascendent in Gemeni. Feminina, fascinanta si provocatoare. Se dedica sacrificiului personal si accepta cu placere rolul de infirmiera pentru cei dragi. Nerealizarea in plan familial, afectiv sau profesional o expune la nevroze puternice din care ii este foarte greu sa iasa. Energica si diplomata, este geloasa, tandra si posesiva. Cu toate ca este mult prea pretentioasa si are o tendinta accentuata spre celibat, se va casatori pe neasteptate cu un barbat nascut in alta localitate ori tara. Pentru perioada urmatoare, multe oferte si sanse profesionale.


Florina Arvat, Bucuresti, 5 noiembrie 1978, ora 14.30. Scorpion cu Ascendent in Varsator. Castigati bani din mai multe surse, daca ora de nastere e corecta. Aveti relatii bune cu colegii de serviciu, va casatoriti tarziu (poate si din pricina puternicelor calitati intelectuale, capacitatii de analiza, simtului critic si disciplinei). Abnegatie in munca, scrupule pentru precizia maxima, ura fata de superficia-litate. Diete spartane si minutiozitate in ingrijirea propriului corp. Pe plan patologic, constipatie cronica si alte dereglari ale zonei abdominale. Problemele majore ale existentei sunt condensate in sfera muncii si in raporturile cu colaboratorii. Relatiile cu strainatatea sunt contraindicate pentru moment.


Daniel Vintea, Lehliu, 2 noiembrie 1967, ora 8.00. Scorpion cu Ascendent in Scorpion. Faceti excese prea mari (beti alcool si cafea, fumati probabil foarte mult) si veti avea de suferit in a doua parte a vietii. Munciti din greu pentru a castiga banii pe care ulterior ii cheltuiti, fara sa va ganditi la ziua de maine. Faceti calatorii in strainatate sau aveti legaturi comerciale de aceasta natura. Va puteti baza pe prieteni si pe prietene. E posibil sa va casatoriti de doua ori, iar problemele de sanatate vor persista (probabil au aparut inca din perioada copilariei sau adolescentei). Intransigent, dar si intempestiv, sunteti in pericol de a va accidenta (repercusiuni la nivelul sistemului osos).


Pepa Dimancea, Petrosani, 5 iulie 1969, ora 19.00. Rac cu Ascendent in Capricorn. Daca ora de nastere este corecta, sunteti o fire foarte ambitioasa, care isi doreste in primul rand sa aiba propriul camin. Va descurcati bine cu copiii (aveti calitati de pedagog), dar si cu sexul opus, iar relatiile cu strainii si strainatatea sunt fluctuante. In acest an (pana la jumatatea lui iulie), se vor repeta acele probe si neajunsuri peste care ati trecut acum 12 ani fara sa le rezolvati. Veti avea copii frumosi, iar relatiile cu mama (inclusiv amintirea acesteia) va vor produce suferinta. Nu va puteti baza pe prieteni, nu-i alegeti dupa bune criterii si va puteti astepta la mosteniri importante.


Vasile Predescu, Ploiesti, 13 martie 1951, ora 6.00. Pesti cu Ascendent in Berbec. Temperamentul dv. va produce numai suferinte. Va judecati aspru si va autopedepsiti, dar nu constientizati aceasta tendinta. Este de asteptat sa aveti grija de cei din jur (mai ales de cei din familie), cu toate ca veti realiza ca atitudinea aceasta va va impiedica sa aveti o viata proprie asa cum va doriti. Daca ora de nastere este corecta, va bucurati toata viata de o activitate sexuala deosebita si nu va puteti plange nici de castigurile pe care le obtineti (din pacate, atunci cand sunteti nemultumit de salariu sau va supara ceva, plecati pe neasteptate fara sa va uitati in urma). In a doua parte a vietii, e de asteptat sa aveti ulcer. In cazul in care ati reusit sa va definitivati studiile, viata va va fi mai usoara.


Ilinca Florian, Predeal, 27 noiembrie 1980, ora 21.30. Sagetator cu Ascendent in Leu. Daca ora de nastere este corecta, va veti atinge scopurile, chiar daca sunteti supusa unor probe majore. Bun echilibru psihic, caracterizat insa si de incapatanare si constiinciozitate. Va plac atat de mult copiii, incat v-as sugera sa va specializati in pediatrie, daca nu ar aparea in horoscop si certe calitati de ginecolog. Este posibil sa descoperiti la o varsta matura ca in familia dv. de origine exista secrete bine ascunse. Va schimbati de foarte multe ori caminul (se poate interpreta ca veti urca lent, dar sigur acea scara sociala pe care v-ati propus-o). Nu veti avea relatii amicale cu colegii de breasla, ba chiar veti fi invidiata. Este necesar sa fiti atenta la casnicie (nu exista decat una, la o varsta destul de matura). Starea de sanatate e relativ buna – in a doua parte a vietii vor aparea boli legate de piele, oase si splina.


Ioana Stinea, Baia Mare, 21 august 1952, ora 1.30. Leu cu Ascendent in Rac. Mersul dv. este maiestos si va bucurati imens cand vi se acorda atentie ca unei persoane regale. Va plac cadourile costisitoare si florile scumpe. Nu suportati mizeria si privatiunile. Nu sunteti o femeie casnica si veti refuza intotdeauna sa faceti munci umile. Pasionala, capabila de elanuri afective, veti fi fidela partenerului potrivit, care nu va trebui niciodata sa incerce sa va subordoneze. Inclinata spre comanda, veti incerca sa va faceti apreciata profesional, independent de importanta postului ocupat. Din pacate, acest an va va aduce destule privatiuni, dar familia va va ajuta.


Paul Fabian, Tulcea, 27 noiembrie 1976, ora 12.30. Sagetator cu Ascendent in Fecioara. Energic, cosmopolit, ambitios atat pentru el cat si pentru partenera de cuplu, are o dorinta clara de a epata si de a-si pastra independenta totodata. Tine la familie si nu este exclus sa aiba mai multe domicilii (in astrograma apar mai multe case si multe calatorii in strainatate). Este posibil sa se casatoreasca de doua ori (doreste o partenera foarte bogata, care sa fie si o gospodina familista). Va avea doi copii frumosi si inteligenti. Pana in toamna, mari sanse financiare, schimbare de domiciliu si de partenera.


Nineta, Medias, 24 iunie 1946, ora 2.00. Soare in Rac si Ascendent in Gemeni. Prietenoasa, pragmatica si dornica de afirmare prin avere, aveti un indice de adaptabilitate foarte ridicat. Ambitia si tenacitatea v-au ajutat sa va “cuceriti” idealurile, insa in astrograma apar si multe tensiuni create de pierderea sotilor. In a doua parte a vietii, pot aparea disfunctii renale, pancreatice si cardiace. Problemele locative vor persista pana in 2008, iar neintelegerile cu propriul fiu dispar de abia in septembrie. Multe drumuri, munca si calatorii care vor afecta familia.


Marian I., Medias, 16 octombrie 1967, ora 5.35. Soare si Ascendent in Balanta. Deosebit de energic, pragmatic si curajos, are o mare doza de mila fata de cei care sufera si o sensibilitate iesita din comun. Sunt posibile doua casnicii si o situatie financiara buna, daca renunta la altruismul exagerat. In a doua parte a vietii, se pot accentua disfunctiile hepatice, abdominale, cardiace si renale. Pana in decembrie, sansele financiare se multiplica, dar pot aparea si pagube, pe langa tensiunile create de neintelegerile cu rudele si prietenii. De asemenea, se pot produce schimbari profesionale si altele legate de familie.


Astrologul Libertatii Tina Rizea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Leguma din piețe care a ajuns să coste dublu față de carne. Prețurile i-au enervat pe români
FANATIK.RO
Leguma din piețe care a ajuns să coste dublu față de carne. Prețurile i-au enervat pe români
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Patru zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie. Cupidon e de partea lor
FANATIK.RO
Patru zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie. Cupidon e de partea lor
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Știrileprotv.ro
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare"
Observatornews.ro
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea mai rău ne pare"
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
HOROSCOP
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o foarte bună organizare, în care interesele lor să fie pe primul loc, dar nu interesele imediate
RECOMANDĂRI