Mergi direct la conținut »
Petre Daea îi răspunde lui Kelemen Hunor, care spunea că Programul de guvernare este făcut la Ministerul Agriculturii, printre două beri: ”În 1968 m-am îmbătat. Și acum mi-e rău"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Petre Daea îi răspunde lui Kelemen Hunor, care spunea că Programul de guvernare este făcut la Ministerul Agriculturii, printre două beri: ”În 1968 m-am îmbătat. Și acum mi-e rău"

Petre Daea îi răspunde lui Kelemen Hunor, care spunea că Programul de guvernare este făcut la Ministerul Agriculturii, printre două beri: ”În 1968 m-am îmbătat. Și acum mi-e rău”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a răspuns, duminică, preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, care afirmase că noul program de guvernare ar arăta "de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri". El a mărturisit că ultima dată când s-a îmbătat a fost în 1968 și că îi este încă rău și acum.

De Valentina Postelnicu,

„În 1968 m-am îmbătat. Dacă mă gândesc… şi acum mi-e rău…”, a spus Petre Daea, la Parlament, unde grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit, cu o zi înainte de votul pentru noul Guvern, condus de Viorica Dăncilă.

Kelemen Hunor a făcut o declarație șoc sâmbătă seară, la Târgu Mureş, în cadrul aniversării a 15 ani de la înfiinţarea Conferinţei Tineretului Maghiar. Potrivit preşedintelui UDMR, noul program de guvernare arată „de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”.

Liderul UDMR a declarat ca a discutat cu preşedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, despre noul program de guvernare și a ajuns la concluzia că acesta arată de arată „de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”, potrivit Agerpres.

Citește și: Atunci și Acum: Rovana Plumb, inventatoarea de tratamente cosmetice, care revine în Guvern, în ciuda unui dosar la DNA

Close
Închide
  Close