MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Petre Daea îi răspunde lui Kelemen Hunor, care spunea că Programul de guvernare este făcut la Ministerul Agriculturii, printre două beri: ”În 1968 m-am îmbătat. Și acum mi-e rău”

Distribuie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a răspuns, duminică, preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, care afirmase că noul program de guvernare ar arăta "de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri". El a mărturisit că ultima dată când s-a îmbătat a fost în 1968 și că îi este încă rău și acum.

„În 1968 m-am îmbătat. Dacă mă gândesc… şi acum mi-e rău…”, a spus Petre Daea, la Parlament, unde grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit, cu o zi înainte de votul pentru noul Guvern, condus de Viorica Dăncilă.

Kelemen Hunor a făcut o declarație șoc sâmbătă seară, la Târgu Mureş, în cadrul aniversării a 15 ani de la înfiinţarea Conferinţei Tineretului Maghiar. Potrivit preşedintelui UDMR, noul program de guvernare arată „de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”.

Liderul UDMR a declarat ca a discutat cu preşedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, despre noul program de guvernare și a ajuns la concluzia că acesta arată de arată „de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri”, potrivit Agerpres.

Citește și: Atunci și Acum: Rovana Plumb, inventatoarea de tratamente cosmetice, care revine în Guvern, în ciuda unui dosar la DNA

Citește mai multe despre kelemen hunor, petre daea, ministerul agriculturii și programul de guvernare pe Libertatea.

Comentarii