Mergi direct la conținut »
Petre Daea, mesaj de Paște: „Te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Petre Daea, mesaj de Paște: „Te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul”

Ministrul agriculturii este un tradiționalist convins așa că petrece sărbătorile Paștelui în stilul clasic. Din bucătărie nu lipsește nici mielul, cu care Pete Daea „are întâlnire” nici „mama mielului”. Ceialți miniștri din cabinetul Dăncilă au lăsat deoparte politica și s-au oprit în bucătărie.

De Mihai Niculescu,

Fără planuri, mă întâlnesc cu Paștele pur și simplu. Mă întâlnesc cu această sărbătoare acasă la mine, mă întâmpină, o întâmpin cum ştiu. Te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul. (Reporter: Ce gătiţi bun de Paşte?) Şi mielul si mama mielului, oaia nu trebuie să lipsească a declarat la Digi24 Petre Daea, ministrul Agriculturii, cel care a devenit celebru datorită pasiunii sale pentru oi.

Ministrul Turismului își petrece sărbătorile pascale la Sibiu, cu familia.

Drobul de miel, care nu lipseşte niciodată de pe masa noastră de Paşte si cozonac facut de mama și soția. Duminica, atât dimineaţa, cât si seara o să fim la biserică împreună cu toată familia și cu prietenii spune .Bogdan Trif, ministrul Turismului.

Ministrul Apărării profită şi el de zilele libere ca să stea mai mult cu familia. Ţine la tradiţiile de Paşte şi nu se dă în lături că dea o mână de ajutor în bucătărie.

Mă vedeți că nu sunt unul foarte nemâncat, la cum ma poziţionez. Nu pot să spun că sunt foarte lipit de mâncărurile astea pe bază de miel, dar mănânc umplutură de miel. Ceea ce pregătesc totuşi este hreanul, care îl fac de mână acasă pentru că îmi place foarte mult spune .Gabriel Leş, ministrul Apărării:

Ministrul Educaţiei a muncit mult masa din familie. Iar în bucătărie a folosit şi alte cunoştinţe în afară de cele culinare.

Eu fiind chimistă, mai întotdeauna povestea cu reţetele niciodată nu le repet identic, găsesc de fiecare dată să adaug sau să scot ceva, în plus şi în funcţie de ce am în bucătărie. Îmi place de Paşti sa fac puţin stufat si puţină friptura de miela explicat Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei:.


Citește și: Stai acasă de Paște? Iată ce filme poți vedea la televizor în minivacanța de sărbători


 

Close
Închide
  Close