Întâmplarea a avut loc recent la Primăria Puiești, Vaslui, iar petrecerea în toi într-unul dintre birouri a fost stricată de polițiști, relatează publicația locală Vremea Nouă.

Cu pișcoturi și șampanie, cinci funcționari s-au retras în Sala de Sedințe a Primăriei ca să ciocnească un pahar în cinstea Mariei Greșală, angajată a primăriei. Un contribuabil a venit exact atunci cu treburi și n-a avut cu cine să vorbească. I-a spus totuși cineva neinvitat la petrecere că toată lumea s-a strâns în sala de ședințe, așa că omul supărat a sunat la 112.

„Cum să dea petrecere în primărie, în timpul programului? Sfidează chiar așa, toate interdicțiile privind epidemia? Pentru noi e distanțare socială, iar ei stau unul lângă altul, fără mască – că altfel nu aveau cum să mănânce și să bea! Nu toți trebuie să respectăm? Și petrecere în timpul programului?”, a spus omul nervos, potrivit sursei citate.

Ordonanțele militare interzic adunările cu participarea a mai mult de 3 persoane și este obligatorie distanțarea socială!

Polițiștii au confirmat că le-au aplicat petrecăreților câte un avertisment.

„Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, în jurul orelor 14.45. Acesta a semnalat că mai multe persoane petreceau în Primăria comunei Puiești. Au fost la fata locului polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, care au găsit cinci persoane la o aniversare. A fost aplicată măsura sancționării contravenționale cu avertisment pentru toate persoanele prezente”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE | Coronavirus România, 12 mai. România a depășit pragul de 1.000 de morți. Câte cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Situație disperată la centrul de recuperare Dărmănești: Zeci de bolnavi primesc tratamentul de la contabil și un muncitor. Toate asistentele, infectate cu COVID-19

Ce e obligatoriu şi ce e recomandat după 15 mai. Iohannis: „E obligatorie distanța de 1,5 metri între persoane, adică două brațe”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit