Mergi direct la conținut »
A pierdut la păcănele și a distrus aparatele cu două scaune. La cât se ridică paguba
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A pierdut la păcănele și a distrus aparatele cu două scaune. La cât se ridică paguba

A pierdut la păcănele și a distrus aparatele cu două scaune. La cât se ridică paguba

Un individ din Bacău a pierdut la păcănele 1.500 de lei și de nervi a început să distrugă aparatele. Clientul nemulțumit al unei săli de joc din oraș a luat un scaun și a lovit cu sete aparatele, făcând țăndări patru dintre acestea, dar și un televizor și două scaune, pentru că primul l-a fărâmat încă de la primele lovituri. Patronul localului unde individul a jucat la păcănele a încercat să-l liniștească pe scandalagiu, dar a fost și el bătut. Polițiștii i-au dat de urmă și l-au reținut pe scandalagiu.

De Mihai Niculescu,

Paguba suferită de patronul sălii de jocuri este și ea însemnată, de aproximativ 8.000 de euro, relatează observator.tv.

Clientul nervos, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi este cercetat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!


 

Close
Închide
  Close