Mergi direct la conținut »
A pierdut peste două milioane de euro la jocurile de noroc, iar acum îi primește înapoi
Ştiri Libertatea > Ştiri > A pierdut peste două milioane de euro la jocurile de noroc, iar acum îi primește înapoi

A pierdut peste două milioane de euro la jocurile de noroc, iar acum îi primește înapoi

Un bărbat dependent de jocurile de noroc a obținut în instanță rambursarea unei sume de peste două milioane de euro pe care a pierdut-o.

De Dana Aramă,

O instanță din Austria a stabilit ca un tânăr dependent de jocurile de noroc să primească înapoi banii pe care i-a pierdut astfel. Acestuia urmează să i se ramburseze de către operatorul automatelor de noroc o sumă de peste două milioane de euro.

Decizia judecătorească a fost dată de un tribunal din localitatea Wiener Neustadt. Compania în cauză, Novomatic, a decis să facă recurs.

Bărbatul dependent de jocuri de noroc a pierdut peste două milioane de euro la jocuri în decurs de zece ani, în perioada 2002-2012.

Acesta a invocat în instanță faptul că era dependent de jocuri de noroc și o expertiză conform căreia nu avea discernământ în momentul în care juca, astfel că pariurile lui au fost considerate nule, potrivit contexto.com.

Citește și: REPORTAJ/ Când firma de construcții face vila șefului județului mai repede decât școala. Elevii din Roma, județul Botoșani, printre mormane de moloz, până la veceul deschis – VIDEO

Close
Închide
  Close