Mergi direct la conținut »
Pilotul a întors imediat avionul când a auzit ce s-a descoperit la bord. O poveste cu final neașteptat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pilotul a întors imediat avionul când a auzit ce s-a descoperit la bord. O poveste cu final neașteptat

Pilotul a întors imediat avionul când a auzit ce s-a descoperit la bord. O poveste cu final neașteptat

Un avion care decolase de la Seattle cu direcția Dallas s-a întors de urgență pe aeroportul de unde a decolat, dintr-un motiv mai puțin obișnuit. Cel puțin la o primă vedere.

Pilotul a anunțat călătorii că în aeronavă a fost găsită o inimă umană. Inima fusese transportată de același avion, care anterior făcuse ruta Sacramento – Seattle, și era destinată unui transplant, a notat news.com.au.

Au plecat cu cinci ore întârziere

Pilotul a anunțat că „e absolut necesar să ne întoarcem cât putem de repede”. Pasagerii au fost șocați într-o primă fază. Apoi au cedat în fața argumentului că de acest gest depinde o viață. Oamenii erau fericiți că pot ajuta, indirect, la salvarea unei vieți.

După ce „coletul de care depindea o viață” a fost dat jos, și pasagerii au fost obligați să coboare, fiind anunțați că avionul a avut o mică problemă. Oamenilor li s-a spus minciuna cu inima pentru a nu se panica atunci când ar fi văzut că urmează să aterizeze de urgență de unde plecaseră.

Niciun spital din Seattle n-a confirmat că ar fi trebuit să primească o inimă pentru un transplant în acea zi.

Pasagerii au zburat încă o dată pe ruta Seattle – Dallas, dar după o întârziere de cinci ore.


FOTO | Cum arată piciorul drept al Cristinei Neagu, după accidentarea din meciul cu Ungaria

Close
Închide
  Close