Ne străduim să fim mai buni, în fiecare zi! Creăm un mediu de lucru non-discriminativ, stabil și sigur, unde punem accent pe învățare și dezvoltare profesională, dar și personală. Planurile noastre de viitor includ, pe lângă dezvoltarea armonioasă a companiei, asigurarea unui cadru divers și sustenabil de integrare socială pentru categorii vulnerabile, cum ar fi persoane cu vârsta de peste 45 de ani sau din comunități defavorizate.

PH DELIVERY angajeaza curieri si lucratori in bucatarie!
PIZZA HUT
Bucuresti
Vezi job

De asemenea, în cadrul companiei, acordăm a atenție sporită diversității de naționalități și asigurăm un cadru legal, sigur și stabil pentru derularea activității. Susținem șansa dezvoltării personale si posibilitatea de a încuraja o cultură a diversității și incluziunii, într-o atmosferă de lucru colaborativă, cu accent pe găsirea de soluții și încurajarea unor comportamente eficiente. 

Succesul business-ului nostru depinde de capacitatea de a atrage și de a păstra oameni talentaţi, independenți și responsabili în echipele noastre. Bunăstarea angajaţilor, posibilitatea lor de a se dezvolta şi a promova în carieră sunt aspecte importante în strategia noastră de business. Astfel ,ne asigurăm că putem clădi un nivel înalt implicare în interiorul organizaţiei. Nu în ultimul rând, promovăm o cultură bazată pe încredere reciprocă, lucrăm cu plăcere și punem pasiune în tot ceea ce facem.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează