MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 22:34

Plajă închisă din cauza unui delfin prea jucăuș

Distribuie

Primarul unui oraș din nord-vestul Franței a decis să închidă o plajă din cauza unui delfin prea jucăuș, care se apropia de plajă și se juca cu înotătorii. Edilul spune că deși este foarte drăguț, delfinul poate reprezenta un pericol pentru cei care intră în apă, scrie ABC News.

De mai multe săptămâni, delfinul cunoscut de localnici sub numele de Zafar, se afla în apropiere de țărmurile din Bretania, jucând cu copii și înotători.

Dar primarul din Landévennec, Roger Lars, a declarat că delfinul  poate deveni periculos întrucât este în plin sezon de împerechere.

Unii oameni care au interacționat cu delfinul s-au speriat, a spus primarul. „Au fost câteva incidente”, a declarat Lars. „O femeie înotată liniștit când a fost aruncată în larg de mamifer. Într-adevăr au fost probleme de securitate', a mai spus edilul francez.

Datorită acestei îngrijorări, primarul a interzis săptămâna trecută înotul pe plajele unde prezența delfinilor este confirmată.

Primarul nu crede că Zafar este rău, dar susține că s-ar fi întâmplat un incident.


Citește și: FOTO | Imagini din ultima vacanță de vară a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei nu s-a mai pozat la bustul gol


 

Comentarii