MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 16:43

Plângere penală împotriva deputatului PSD Cătălin Rădulescu, după declarațiile despre protestul din 10 august

Distribuie

Asociația ProDemocrația Club Brașov a depus o plângere penală împotriva deputatului PSD Cătălin Rădulescu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 206 și art. 368 Cod penal.

Decizia vine în urma declarațiilor făcute sâmbătă, 11 august, de către deputatul Partidului Social Democrat, pe contul său de Facebook, care este considerat spațiu public, prin care instiga direct la violență.

„Nu ne provocați, că strângem 1 milion și vă călcăm în picioare” – este declarația domnului deputat, declarație care nu este sub nicio formă de acceptat ca venind din partea niciunui cetățean, cu atât mai puțin din partea unui demnitar al statului român.

Prin această plângere penală, Asociația ProDemocrația Club Brașov dorește să atragă atenția că astfel de discurs venit din Parlament este de netolerat, iar oricine îl folosește trebuie să răspundă.

PSD apără Jandarmeria, după protestele de vineri. Violențele și ”psihoza colectivă” sunt comparate cu incendiul din Colectiv.


Citește și: EXCLUSIV/ Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime și merge singură. ”Fraților, unde dracu m-ați dus!” – VIDEO


 

Citește mai multe despre catalin radulescu, jandarmi, plângere penală și PSD pe Libertatea.

Comentarii