MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2013 17:46

Plăteşte o avere pentru că s-a culcat cu Almăşanca

Distribuie

Am trăit s-o vedem şi p-asta! Oana (43 de ani), încă soţia omului de afaceri Georgică Cornu (58 de ani), îi cere acestuia, drept daune morale, nu mai puţin de 1.000.000 €, pe motiv că ar fi făcut-o de ruşine în public, cu relaţia extraconjugală pe care o are cu vedeta postului TVR 1, Marina Almăşan (50 de ani). La aflarea veştii, care a stârnit zâmbete chiar şi printre avocaţii care au văzut şi au auzit multe în cariera lor, Marina nici că şi-a bătut capul să îi dea o replică mai acidă rivalei sale.
Oana Cornu este decisă ca, după divorţul de “Regele asfaltului” din Banat, Georgică Cornu, să îşi lase soţul falit. Femeia îi cere acestuia, pe lângă partaj, şi daune morale de un milion de euro, pe motiv că acesta se iubeşte cu Marina Almăşan încă de anul trecut, deşi divorţul lor încă nu s-a pronunţat. Oana pare să fi uitat însă că Georgică, bărbatul cu care şi-a unit destinele în urmă cu 13 ani, a fost deja tapat de avere de către creditori, care i-au luat câteva maşini şi i-au blocat toate conturile bancare. Mulţi cred că la mijloc e vorba despre vreo glumă bună, în avans, de 1 aprilie (ziua păcălelilor), dar planul Oanei Cornu de a-l lefteri pe Georgică e cât se poate se serios, dovadă stând şi cererea depusă de ea, zilele trecute, la Judecătoria din Timişoara.

Marina: «M-am săturat de mizerii!»

Soţia Regelui asfaltului' a menţionat în hârtia cu pricina că a suferit cumplit din cauza infidelităţii bărbatului ei, dar şi a comentariilor răutăcioase făcute pe seama lor. La auzul acestei veşti, producătoarea emisiunii Ne vedem la TVR!' a luat foc: Gata! M-am săturat de acest subiect! Nu mai vreau să comentez astfel de mizerii. Am lucruri mult mai importante în viaţă asupra cărora vreau să mă concentrez!', ne-a declarat Marina Almăşan. Următorul termen de divorţ al soţilor Cornu a fost stabilit luna viitoare, când atât Oana, cât şi Georgică speră să iasă din această căsnicie care s-a transformat întrun război al orgoliilor.

Iubitul i-a dăruit un inel cu smarald de 6.000 €

Marina Almăşan şi Georgică Cornu au devenit un cuplu încă de la sfârşitul anului 2011. Însă, în mod suspect, în vară au anunţat că fiecare va merge pe drumul lui. Acest anunţ s-a dovedit însă doar o strategie de a scăpa de gura Oanei Cornu, care, până a aflat că a fost păcălită, cei doi îndrăgostiţi au avut parte de momente de respiro. Marina a primit din partea iubitului ei un superb inel din aur alb, cu smarald, în valoare de 6.000 de euro, bijuterie de care nu se desparte nici noaptea.

Nevasta milionarului are amant arab?

Oana se străduieşte din răsputeri să pară uşă de biserică, însă ascunde şi ea mici secrete. Vara trecută, ziariştii au scris că Georgică Cornu ar fi intentat divorţ de Oana, tocmai din cauza infidelităţii soţiei sale, pe care o bănuieşte că l-ar fi înşelat cu un partener de-al său de afaceri. Gurile rele susţin că relaţia clandestină dintre Oana Cornu şi arabul Waari Ghassan ar data din 2008. Ba chiar şi prin Timişoara au început să circule zvonuri conform cărora soţia lui Cornu plănuieşte să se mărite cu Ghassan, imediat după finalizarea divorţului de Regele asfaltului'!

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii