Mergi direct la conținut »
A plătit cu o mașină și 7.000 de lei pentru țigări de contrabandă de 2.000 de lei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A plătit cu o mașină și 7.000 de lei pentru țigări de contrabandă de 2.000 de lei

A plătit cu o mașină și 7.000 de lei pentru țigări de contrabandă de 2.000 de lei

Un bărbat de 38 de ani, din Ucraina, a plătit cu o mașină și 7.000 de lei pentru țigări de contrabandă de 2.000 de lei pe care le avea ascunse în roata de rezervă a autoturismului.

Sergii S. s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Peugeot. Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spațiu special amenajat prin dublarea spațiului destinat roții de rezervă, cantitatea de 1.500 de pachete de țigări, marca Marlboro, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 2.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Autoturismul, în valoare de 23.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, notează suceavanews.ro.


Citește și: EXCLUSIV/ Nuțu Olteanu, fondatorul trupei Iris, a venit în România și-l amenință pe Cristi Minculescu


 

Close
Închide
  Close