Mergi direct la conținut »
Plouă în restaurantul din Parlament. Apa e strânsă în găleți
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Plouă în restaurantul din Parlament. Apa e strânsă în găleți

Plouă în restaurantul din Parlament. Apa e strânsă în găleți

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, supranumit și „deputatul mitralieră”, a cerut, joi, investiții pentru a fi renovată Casa Poporului, în condițiile în care plouă în restaurantul din Parlament. Cei care administrează clădirea au fost nevoiți să strângă apa în găleți.

După ce a plouat torențial, apa a inundat cantina de la Camera Deputaților, unde parlamentarii pot lua masa de prânz chiar și cu 10 lei. Printre mese au fost amplasate găleți, notează Mediafax.ro.

„Pentru mine, această „instalație de artă contemporană” din restaurantul Parlamentului României simbolizează tot ce e disfuncțional în instituțiile publice autohtone. Găleata e de vreun an pentru că picură apa din tavan. În loc să fie reparat tavanul, instalația devine din ce în ce mai barocă. Se pun mese ca să nu te împiedici de găleată, apoi pietriș, azi am observat că au pus și ceva rumeguș. Muzeul Național de Artă Contemporană din Parlament ar trebui să fie invidios, exponatul cel mai important e în afara muzeului”, a scris deputatul Adrian Dohotaru.

Cătălin Rădulescu, care a inițiat un proiect privind castrarea chimică a pedofililor, susține că Palatul Parlamentului trebuie renovat.

„Este o clădire foarte mare, o clădire care nu s-a mai umblat la ea şi n-a mai fost reparată, eu zic, de foarte mulţi ani, cred că sunt 20 şi ceva de ani că nu am văzut că s-a reparat pe aici nimic. Aşa cum spunea şi o colegă de aici de lângă mine sunt multe spaţii inutile, sunt greu de întreţinut şi greu de curăţat. Ar trebui foarte mulţi bani băgaţi ca să fie întreţinută o astfel de clădire. Probabil că acest semnal de alarmă a fost făcut foarte bine.(…) Clădirea asta este vizitată de foarte multă lume, am înţeles că este a doua clădire ca mărime din lume după Pentagon. Lumea vine să o viziteze, se fac şi filme mai nou pe aici. (…)E urât să intri într-o clădire de genul ăsta în care vine toată lumea şi tu să araţi că ba curge apa, ba cad cărămizi”, a spus Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD a afirmat că banii necesari pentru renovarea Casei Poporului nu vor afecta alte investiții, precum cele din școli sau din spitale.

În 2017, deputatul Cătălin Rădulescu a fost sub acuzare de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Parlamentarul PSD de Argeș a fost acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a spus că ar folosi din nou arma de la Revoluție, o mitralieră AKM, care a fost confiscată mai apoi de Poliție.


Citește și Cine e Valentin Pop, directorul Laboratorului Antidoping de la București, cel care a manipulat probe ale sportivilor pentru a le acoperi. În 2012, primise Ordinul Meritul Sportiv Clasa a III-a. Cum au venit ”trupele SWAT” peste el


 

Close
Închide
  Close