Mergi direct la conținut »
PNȚCD vrea interzicerea Facebook-ului în urma alegerilor: "Zuckerberg să vină în România să dea explicații"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > PNȚCD vrea interzicerea Facebook-ului în urma alegerilor: "Zuckerberg să vină în România să dea explicații"

PNȚCD vrea interzicerea Facebook-ului în urma alegerilor: „Zuckerberg să vină în România să dea explicații”

PNȚCD a publicat, duminică noapte, un mesaj pe Facebook prin care cere ca rețeaua de socializare să fie interzisă în România, acuzând că "alegeri au fost prejudiciate" și "mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu". 

De Andreea Radu,

Redăm integral mesajul postat de partidul PNȚCD pe Facebook:

Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil.

Rezultate parțiale alegeri europarlamentare. PNL pe primul loc cu 26,79%, PSD se menține la 23,38%, USR-PLUS are 21,42%, potrivit datelor BEC, după centralizarea a 96,93% dintre voturi.


Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE


 

 
 
Close
Închide