Mergi direct la conținut »

Pokemon Go. Pokemonii care îi apar fiecărui jucător de Pokemon Go în aplicaţie sunt diferiţi, iar în fiecare regiune, în funcţie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite tipuri. Dar unii pokemoni sunt mai rari decât alţii şi sunt câţiva „monştri” pe care niciun utilizator al aplicaţiei nu a reuşit să îi prindă.

De Miruna Darcovici,

Unii jucători s-au întrebat dacă aceştia chiar există cu adevărat, conform go4it.ro. Se pare că există, așa cum spun cei care au disecat codul sursă al Pokemon Go. Potrivit utilizatorilor de Reddit, top şase cel mai dificil de găsit pokemoni este compus din: Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno şi Ditto.


Ditto nu este atalogat ca fiind un pokemon rar, dar acesta este foarte greu de găsit, datorită caracteristicilor sale unice de împerechere. Acest pokemon se poate împerecha cu aproape orice alt „monstru” din joc pentru a produce pokémoni.

Deocamdată nimeni nu ştie cum pot fi găsiţi pokemoni precum Mew sau Mewtwo. Unii jucători spun că este nevoie să călătoreşti în toată lumea pentru a-i descoperi, iar în foarte multe ţări şi regiuni jocul nu este încă disponibil.

Pokemon Go. De ce este atât de special jocul cu „monstruleţi”

Pokemon Go s-a lansat în urmă cu o săptămână, în statele Unite, şi a cucerit deja milioane de useri. Ce are acest joc atât de special? Ei bine, noutatea absolută este aceea că îmbină realitatea cu aventura virtuală şi îi dă utilizatorului impresia că face parte din joc. Jocul Pokemon Go este gratuit, disponibil pe IOS şi pe AppStore.

Pokemon Go. Cum se joacă

Pokemon Go nu are limită de vârstă şi este un joc foarte simplu, în care tot ce trebuie să faci este… să te plimbi şi să găseşti pokemoni. Atunci când vezi unul, trebuie să arunci poke-mingea peste el, pentru a-l captura. De fiecare dată când prinzi în pokemon, el se duce în „pokedex” şi utilizatorul creşte în nivel.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Trebuie să ştii însă că acest joc care a cucerit lumea are şi câteva neajunsuri. În primul rând, atunci când îl descarci, trebuie să îţi faci un cont. Odată făcut contul, vei putea să îţi personalizezi pokemonul, iar mai apoi te vei trezi în joc, exact în locul în care te afli în realitate.

Pentru ca jocul să funcţioneze, accesul la GPS trebuie să fie pornit, luminozitatea telefonului trebuie să fie maximă, ceea ce înseamnă că bateria se va consuma destul de repede.

Close
Închide
  Close