MENIU CAUTĂ

Politicienii si pensionarii au fost primii la vot

Distribuie

Serviciului de Protectie si Paza, care a desfasurat un impresionant dispozitiv de securitate. Mircea Geoana, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a venit aici impreuna cu sotia sa, Mihaela, si de cei doi copii, si a declarat ca a votat cu cel mai bun. Presedintele Ion Iliescu si sotia sa, Nina, au votat in jurul orei 10.00, la sectia organizata in acelasi liceu, insotiti fiind de presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu. Liderul Fortei Democrate, Petre Roman, a votat tot la Liceul Jean Monnet.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a venit la vot, la scoala generala nr. 150, cu sotia si cele doua fetite. Vadim a spus ca "exista tentative de fraudare a alegerilor" si a adaugat ca "este momentul sa se termine cu mafia".

Prefectul Ovidiu Grecea a venit la ora 7.00

Cel mai matinal alegator din categoria VIP-urilor a fost prefectul Capitalei, Ovidiu Grecea, care a votat la ora 7.00, la sectia 122, alaturi de sotie si mama, singurele persoane din familie cu drept de vot.
Traian Basescu, candidatul Aliantei PNL-PD, a venit foarte optimist la sectia de vot din incinta grupului scolar A.D. Xenopol. El a afirmat ca la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucuresti Alianta D.A. va obtine cel mai probabil majoritatea mandatelor, iar daca va fi necesar, consilierii Aliantei vor colabora cu cei ai Partidului Romania Mare si ai PUR. Basescu crede ca va fi necesar un al doilea tur de scrutin pentru primarii de sector.
Presedintele PNL Theodor Stolojan a cerut bucurestenilor sa dea votul oamenilor corecti. El a venit sa voteze in jurul orei 11.00, impreuna cu sotia, la Colegiul Dimitrie Cantemir, din sectorul 2.

Marko Bela a votat la Targu Mures

Presedintele Actiunii Populare, Emil Constatinescu, care a votat la sectia 115 de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, a spus ca „bucurestenii nu trebuie sa aleaga intre raul cel mai mare si cel mai mic, ci sa aleaga binele”. Constatinescu a venit insotit de candidatul AP la Primaria Capitalei, Mugur Ciuvica.
Marko Bela si-a exprimat optiunile electorale la ora 8.30, la sectia de votare numarul 2, din Sancrai, langa Targu Mures. El a mers la urne singur, iar dupa ce a votat s-a declarat increzator in rezultatele scrutinului.
La Cluj, ministrul Ioan Rus, candidatul PSD la Primarie, s-a prezentat la vot impreuna cu sotia si a spus ca vrea sa transforme orasul intr-unul european. Gheorghe Funar a venit cu nepotelul sau si cu mai multi sustinatori PRM. La ora 10.00, deputatul Emil Boc, candidatul PNL-PD, insotit de sotie si cele doua fiice, a votat „pentru normalitate”.

Comentarii