MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2001 21:00

Politist accidentat de fiul unui fals parlamentar

Distribuie

Un accident petrecut la Mamaia, marti seara, a avut ca victima un politist de la Circulatie, zburat de pe motocicleta de un jeep condus de un tanar.
Plt. Leon Stoica (34 ani) isi incheia detasarea la Biroul Politiei Rutiere din Constanta. El e din Bucuresti si marti seara patrula pe o motocicleta pe bulevardul din Mamaia. In dreptul Hotelului Lido, el a fost izbit in plin de un jeep Mitsubishi Pajero, B-35-PAJ, condus de Adrian Iordache (23 ani), care a virat brusc stanga fara sa se asigure si calcand linia continua. Politistul s-a rasturnat cu motocicleta si a fost internat in sectia Chirurgie a Spitalului Judetean Constanta cu traumatisme la abdomen, cap, umar si genunchi.
Pentru scoaterea soferului basma curata tatal sau face mari presiuni. Adrian Iordache e din Bucuresti, fiul avocatului Alexandru Iordache, si fratele lui Mircea Iordache, implicat in traficul de tigari desfasurat prin firma Mas Med, unde statul a fost prejudiciat cu peste 80 de miliarde lei. Asa cum l-a ajutat pe fiul cel mare sa scape basma curata, asa incearca acum avocatul sa netezeasca situatia fiului care l-a lovit pe politist. Iordache senior a intervenit prompt la autoritatile constantene, care, din nu stim ce motive, l-a prezentat drept parlamentar. Adrian isi face studiile in strainatate si sta mai mult prin Canada si Franta, unde, daca ar fi lovit un politist, taticul n-ar fi putut interveni, chiar daca e fost militian. (Monica Costilov, Lucian Manea)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii