MENIU CAUTĂ
03 Aug. 2018 10:14

Poliţist bătut cu ranga de un şofer beat. S-a baricadat în casă după o urmărire ca în filme

Distribuie

Poliţist bătut cu ranga de un şofer beat. Bărbatul s-a baricadat în casă, după o urmărire ca în filme. Incidentul a avut loc  în comuna Albeşti, judeţul Vaslui. Şoferul nu a oprit la semnalul poliţistului şi şi-a continuat drumul. 

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, însă nu au reuşit să îl oprească. Bărbatul de 45 de ani a ajuns acasă şi s-a baricadat în locuinţă. Astfel, poliţiştii au fost obligaţi să se oprească la poartă pentru că nu aveau dreptul de a intra în curte.

La un moment dat, şoferul a ieşit din curte cu o rangă de fier şi l-a lovit pe unul dintre poliţişti, după care a fugit din nou în casă. Fiul bărbatului a ieşit la negocieri cu poliţiştii şi, într-un final, şi-a convins tatăl să se predea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, alcoolemie fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au decis să îl reţină pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, notează vremeanoua.ro.

Citește și

VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!'

Citește mai multe despre ranga, șofer și Vaslui pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii