Mergi direct la conținut »
UPDATE | Polițist din București împușcat cu o armă de vânătoare într-o pădure din Argeș. Polițiștii au deschis o anchetă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Polițist din București împușcat cu o armă de vânătoare într-o pădure din Argeș. Polițiștii au deschis o anchetă

UPDATE | Polițist din București împușcat cu o armă de vânătoare într-o pădure din Argeș. Polițiștii au deschis o anchetă

Un polițist din București, aflat în concediu, a fost împușcat luni în pădurea din comuna Mușătești, județul Argeș.

De Dragoș Tănase,

UPDATE – ora 10.50: Procurorii argeşeni au deschis o anchetă, marţi, după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi.

„În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare”.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş:

Conform aceleiaşi surse, din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun”

IPJ Argeș:

Potrivit primelor informații, bărbatul se afla împreună cu un prieten și, la un moment dat, s-a auzit o împușcătură și polițistul a căzut la pământ.

Cel cu care era pe fondul de vânătoare nu a chemat ambulanța, ci a sunat un prieten care a venit și i-a luat cu mașina, relatează Antena 3.

Victima, aflată în stare gravă, a fost dusă de către aceștia la spitalul din Argeș unde a intrat în operație, fiindu-i scos un rinichi și splina.

Apoi, pe timpul nopții, bărbatul a fost transferat cu un elicopter la spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit Realitatea TV, polițistul din București se afla în timpul liber, în momentul incidentului, dar el se afla în Argeș, pentru că este detașat să păzească o pădure din județ unde acționau braconieri.

În luna iunie, un recidivist din Argeș a fost lăsat liber după ce a atacat mai mulți polițiști cu un topor.

FOTO: Arhivă

Close
Închide
  Close