MENIU CAUTĂ

Polițiștii au urmărit un tânăr de 17 ani, băut la volan, care nu a oprit la semnalul lor. Șoferul s-a oprit într-o fântână din sectorul 2

Distribuie

Polițiștii au urmărit un tânăr de 17 ani, băut la volan, care nu a oprit la semnalul lor. Șoferul s-a oprit într-o fântână din sectorul 2. Minorul a fost surprins miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 01.00 băut la volan, în timp ce se deplasa pe străzile din sectorul 2, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Adolescentul nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri şi a comis un accident, intrând în fântâna situată pe scuarul ce desparte sensurile de mers de la intersecţia Calea Moşilor-Mihai Eminescu.

Acesta conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în județul Dâmbovița, cu numere provizorii (roșii).

„Miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 01.00, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe şos. Ştefan cel Mare, a executat semnal de oprire unui autovehiculul. Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 17 ani, nu a oprit miercuri la semnalul poliţiştilor rutieri, continuându-şi deplasarea până la intersecţia Calea Moşilor-Mihai Eminescu, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în fântâna situată pe scuarul ce desparte sensurile de mers”, se arată în comunicat, citat de Agerpres.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate a rezultat că nu posedă permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Pe 30 iulie, un poliţist în vârstă de 24 de ani a fost lovit de un şofer de 59 de ani, pe bulevardul Magheru din Capitală.


Citește și: Tatăl româncei moarte în Republica Dominicană acuză familia iubitului tinerei: „L-au ținut ținut 16 ore ascuns!”


Citește mai multe despre Mihai Eminescu, calea mosilor, fantana, sectorul 2 și urmărire pe Libertatea.

Comentarii