De Mihai Niculescu,

Subofițerul intervenea alături de colegii săi pentru stingerea unui incendiu de vegetație, în apropiere de Sânnicolau Mare, duminică, relatează tion.ro.

Salvatorii, patru subofițeri, au intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb. Focarul amenința un lan de porumb nerecoltat din apropiere.

În timpul operațiunii, unul dintre subofițeri ar fi alunecat și a fost călcat de autospeciala aflată în mișcare. Bărbatul a suferit fracturi la mâna dreaptă și piciorul drept și a fost transportat de urgență la spital. A fost operat la picior duminică seară, au precizat reprezentanții ISU Banat, iar acum starea sa este stabilă. Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului Militar Timișoara.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

Corespondență din Olanda | Johannes Visscher era căsătorit cu o franțuzoaică și dețineau împreună ferma de aproape jumătate de milion de euro din Beers

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni