MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 14:43 , de Valentina Postelnicu

Ponta, despre criza politică: Conducerea mafiotizată a PSD folosește Partidul, Guvernarea și Parlamentul doar pentru bani, putere și protecție în față legii

Distribuie

Ponta, despre criza politică: Conducerea mafiotizată a PSD folosește Partidul, Guvernarea și Parlamentul doar pentru bani, putere și protecție în față legii, a scris fostul premier, vineri, pe Facebook, el arătând că se uită cu tristețe la un ”PSD condus de traseisti impostori de la PD și PRM , de feudali analfabeți și aroganți , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false, lacuri și fonduri de vânătoare furate de la stat”.
 
”Am intrat în PSD -ul condus de Adrian Năstase și în Guvernul care a dus România în NATO și în Uniunea Europeană / am condus PSD -ul și Guvernul care în 2012-2015 a scos România din dezastrul economic și social al “epocii Basescu”! Acum mă uit cu mare tristețe la un PSD condus de traseisti impostori de la PD și PRM , de feudali analfabeți și aroganți , de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case , tablouri false , lacuri și fonduri de vânătoare furate de la stat”, a afirmat Victor Ponta.

El mai spune că, așa ca și majoritatea covârșitoare a a celor care au votat în Decembrie 2016, este dezamăgit și indignat să vadă cum este abuzat acum votul său.

'Conducerea mafiotizata a PSD folosește Partidul, Guvernarea și Parlamentul doar pentru bani, putere și protecție în față legii-și apoi după ei potopul' . Este foarte păcat-dacă din interiorul PSD nimeni nu are curaj și putere atunci trebuie construită în afară o speranța, o soluție de ieșire din criză-o alternativă! Asta voi face în 2018-2020', a mai spus Ponta.

Citește și: EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

Loading...
Comentarii