Mergi direct la conținut »
Ponta se întâlnește cu foștii colegi din Guvernele sale; Ce aniversează social-democrații
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ponta se întâlnește cu foștii colegi din Guvernele sale; Ce aniversează social-democrații

Ponta se întâlnește cu foștii colegi din Guvernele sale; Ce aniversează social-democrații

Ponta se întâlnește cu foștii colegi din Guvernele sale. Fostul premier a afirmat marţi, la Parlament, că va avea, în luna martie, o întâlnire cu miniştrii din timpul guvernării sale, cu ocazia împlinirii unui an de la înfiinţarea fundatiei Black Sea Regional Project, al cărei inițiator este.

De Valentina Postelnicu,

Inițial, informația apărută în spațiul public se referea la întâlnirea lui Ponta cu foștii colegi, sâmbătă, într-o stațiune de munte. Întrebat pe holul Parlamentului despre acest eveniment, Victor Ponta a precizat că data inițială a fost schimbată.

”Am amânat-o sâmbătă, pentru că plec din ţară. Am făcut un an de la înfiiinţarea fundaţiei (Black Sea Regional Project – n.r.) şi am vorbit cu toţi colegii, foşti miniştri, să ne vedem cu ocazia împlinirii unui an. Dar, din păcate, sâmbătă sunt plecat din ţară şi ne vedem în martie”, a spus Ponta.

El s-a referit și la votul din plen, pentru cele două Ordonanțe de urgență, 13 și 14, de modificare a Codului penal. Astfel, Ponta a spus că este „cam de râsul lumii” să voteze în cazul ordonanţelor de urgenţă 13 şi 14, el fiind uneori „mai indisciplinat”, dar „îi trece”.

„Nu aş putea să nu mă fac de râs şi să nu votez deloc?”, a completat social-democratul.

Ponta a făcut, în urmă cu o zi, mai multe declarații legate de Guvernul Grindeanu și deciziile luate de coaliția de guvernare. Ponta a afirmat, la România TV, că s-a întâlnit recent cu premierul și i-a spus că are ”o mare problemă”, în condiţiile în care un avion care este condus de mai mulţi piloţi are toate şansele să se prăbuşească rapid deoarece fiecare se bate pentru „manşă”. El a făcut referire la liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Klaus Iohannis şi primul-ministru.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

”Oricât de bine se înţelege cu Liviu Dragnea…Deci o coabitare în trei, un avion cu trei piloţi, din punctul meu de vedere, are toate şansele să se prăbuşească rapid. Cum să se prăbuşească? Nu cu proteste sau cu ordonanţe. Pentru că această ţară, motoarele unei ţări sunt economia, investiţiile, fondurile europene, bugetul, încasările la buget, situaţia din energie şi după ia sănătate, educaţie, medicamentele. Nimeni nu s-a ocupat în aceste două luni de aceste probleme pentru că nu au putut, săracii”, a spus Victor Ponta.

Close
Închide
  Close