MENIU CAUTĂ
07 Feb. 2017 13:04

Pontul Imobiliare.ro: Nu te uita doar la preț când cumperi un apartament!

Distribuie

Pe fondul scăderii puterii financiare a populației, în perioada de recesiune economică prețul a devenit cel mai important criteriu luat în calcul la achiziția unei locuințe. Însă, dacă vrei să fii mulțumit pe termen lung cu decizia ta, ai nevoie să înveți să privești dincolo de preț!

Iată 3 aspecte pe care Imobiliare.ro îți recomandă să le iei în calcul:

1. Rețeaua de transport:  

Atunci când te gândești să cumperi o locuință (pentru uzul propriu), nu te gândi doar că îți place sau nu un anumit cartier, ci și cât de ușor ți-ar fi, la modul real, să locuiești acolo. Gândește-te că traficul devine o problemă din ce în ce mai mare în marile orașe, astfel că drumul către punctele tale uzuale de interes (loc de muncă, școală, grădiniță etc.) se poate transforma într-o adevărată corvoadă, care să-ți „mănânce' ore întregi în fiecare zi. Când analizezi o anumită zonă, așadar, asigură-te, printre altele, că vei beneficia de o rețea satisfăcătoare de mijloace de transport.

Cauți apartamentul visurilor tale? Aici găsești oferte din toată țara!

2. Facilitățile:

Un alt aspect demn de luat în seamă când vrei să faci o achiziție ține de accesul la diversele facilități ale orașului – chit că vorbim aici de magazine, spitale, farmacii, mall-uri, parcuri etc. Poate că acestea nu-ți par atât de importante acum, dar, atunci când vei muta în noua ta casă, vei descoperi cât de important este să poți ieși la o plimbare în aer liber sau să-ți faci cumpărăturile (de urgență, cel puțin) aproape de casă.

Click pentru mai multe sfaturi utile la cumpărarea unei locuințe!

3. Împrejurimile blocului:

Dincolo de simpla localizare, împrejurimile blocului vor avea un cuvânt important de spus asupra calității vieții familiei tale în anii ce urmează. Curățenia și siguranța sunt aspecte foarte importante. Iar atunci când în familie va apărea un copil, a avea lângă bloc un spațiu verde și suficient loc de joacă (sau chiar o zonă de joacă special amenajată) va face o mare diferență. Vei vedea că nu doar locul de parcare contează!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Gemeni pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii