MENIU CAUTĂ

Portretul-robot al basarabencei magnet pentru milionari

Distribuie

Ce legătură există între cercurile înalte şi basarabence? Una cât se poate de trainică. Experienţa ne demonstrează că nu puţine sunt cele pe mâna cărora ajung inimile şi agoniselile celor mai bogaţi şi influenţi afacerişti români. Privite din afară, aceste combinaţii par efectuate după o reţetă care nu dă niciodată greş. Dacă este aşa, greu de spus, dar chimia dintre basarabence şi milionarii români nu este, în mod sigur, doar un mit. Şi, cum primul aspect care contează este întotdeauna fizicul, lucru întărit chiar şi de celebrii cercetători americani, experimentul nostru va încerca să identifice acele detalii fizice made in Basarabia care înmoaie picioarele intransigenţilor milionari. Iar ca să fim şi mai convingători, am combinat trăsături ale celor mai cunoscute graţii de peste Prut într-un singur chip şi vă prezentăm basara-beanca perfectă. Perfectă pentru cei care şi-o permit.

Veronica Schmidt

Este soţia lui Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, cel mai important dealer BMW din România. Este inutil să povestim că averea lui este una uriaşă sau că succesul afacerii sale îl clasează în liga milionarilor români. În umbra lui veghează o basarabeancă discretă, care i-a dăruit doi copii, o fată şi un băiat. Veronica a ajuns în România în urmă cu aproximativ zece ani, ca angajată a companiei ruseşti Lukoil, unde aştepta un post de jurist, fiind absolventă de Drept. Pe Michael l-a cunoscut la o petrecere şi, spun amicii lor, a fost o chimie incredibilă. S‑au căsătorit şi, după ce a devenit mamă, Veronica şi-a abandonat visurile profesionale în favoarea bunăstării familiei. Dar nu este tocmai casnică. ”Anul acesta am renovat o pensiune în Criţ, lângă Sighişoara, oraşul natal al soţului meu. M-am ocupat personal de recondiţionare şi amenajare, pentu că am avut ambiţia să scot un preţ bun. Pensiunea va fi destinată taberelor pentru elevi şi, inspirată de pasiunile fiului meu, o vom profila pe grădinăritul bio. Tot acolo, vom organiza şi tabere pentru copii din orfelinate. Am învăţat în timp că este bine să dai şi înapoi din câştigul tău”, ne-a povestit Veronica.

Natalia Barbu Sota

Născută în Bălţi, Republica Moldova, Natalia şi-a construit o viaţă de vis alături de românul cu zece milioane de euro în cont, Nicolae Sota. Cântăreaţa basarabeancă a trăit primul vis românesc acum 16 ani, când a luat premiul întâi la Festivalul de la Mamaia. ”Atunci am dat peste oameni greşiţi şi lucrurile nu s-au legat. A trebuit să mă întorc acasă”, îşi aminteşte ea. A revenit dincoace de Prut în 2005 şi a rămas, hotărâtă să-i convingă pe români de calităţile ei artistice. În 2010, în calea ei a apărut Sota. ”El m-a căutat şi a fost foarte insistent. M-a invitat în excursii la Cancun şi la Miami. L-am refuzat aproape un an. A trebuit să mă conving că există acea energie care ne leagă.” Şi, în cele din urmă, i-a cedat. În 2011 au devenit soţi şi părinţi.

Diana Roibu

Cine să mai ţină contul milioanelor lui Dorin Cocoş? Poate proaspăta lui soţie, Diana. Ca orice bogătaş care se respectă, fostul soţ al Elenei Udrea are şi el basarabeanca lui. A luat-o de nevastă în septembrie, anul trecut, provocând o serie de întrebări legitime cu privire la identitatea ei. Fata de doar 26 de ani, jumătate din vârsta soţului, este din Chişinău. După ce a terminat Dreptul acolo, Diana s-a mutat în România şi în viaţa milionarului.

Anna Lesko

După ce, potrivit presei mondene a timpului, a ”consumat” mai mulţi milionari români, cea mai cunoscută dintre basarabencele strămutate în România s-a aşezat la casa ei alături de un coleg de scenă şi a devenit mamă. Anna Lesko i-a avut pe Irinel Columbeanu, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc şi Elan Schwartzenberg. Faptul că la un moment dat a atentat la acesta din urmă a stârnit furia Mihaelei Rădulescu, pe atunci iubita oficială a milionarului, care i-a creionat brutal anevoiosul drum din Basarabia în patul lui Irinel: ”Este o fostă balerină, cumpărată de cineva dintr-un bar din Constanţa şi venită ca însoţitoare de lux pentru amatorii de aventuri pe bani!”.

Elena Matei

Nu a fost ea chiar nevastă de milionar şi poate nici amantă, dar în colimatorul bărbaţilor cu bani a intrat fără prea mare efort. Înaltă de 1,79 m din care trei sferturi picioare, cu buze senzuale şi privire pătrunzătoare, Elena şi-a dorit nespus să depăşească graniţele localităţii Sîngera şi să devină celebră în România. Eventual, ca şi cântăreaţă. A inventat un amantlâc cu Ţânţăreanu, iar milionarul din Paradisul Verde a profitat din plin de context pentru a-şi plimba flămând mâinile pe trupul ei de basarabeancă bine făcută. Apoi, a dispărut. A reapărut după ani ca model de succes care colaborează cu designeri şi publicaţii de specialitate din România, Turcia şi Rusia, semn că pipăielile de milionar îi aduc noroc.
TRUCAJ FOTO: Cosmin Marica

Comentarii