De Sabina Ivănică,

Veronica Schmidt

Este soţia lui Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, cel mai important dealer BMW din România. Este inutil să povestim că averea lui este una uriaşă sau că succesul afacerii sale îl clasează în liga milionarilor români. În umbra lui veghează o basarabeancă discretă, care i-a dăruit doi copii, o fată şi un băiat. Veronica a ajuns în România în urmă cu aproximativ zece ani, ca angajată a companiei ruseşti Lukoil, unde aştepta un post de jurist, fiind absolventă de Drept. Pe Michael l-a cunoscut la o petrecere şi, spun amicii lor, a fost o chimie incredibilă. S‑au căsătorit şi, după ce a devenit mamă, Veronica şi-a abandonat visurile profesionale în favoarea bunăstării familiei. Dar nu este tocmai casnică. “Anul acesta am renovat o pensiune în Criţ, lângă Sighişoara, oraşul natal al soţului meu. M-am ocupat personal de recondiţionare şi amenajare, pentu că am avut ambiţia să scot un preţ bun. Pensiunea va fi destinată taberelor pentru elevi şi, inspirată de pasiunile fiului meu, o vom profila pe grădinăritul bio. Tot acolo, vom organiza şi tabere pentru copii din orfelinate. Am învăţat în timp că este bine să dai şi înapoi din câştigul tău”, ne-a povestit Veronica.

Natalia Barbu Sota

Născută în Bălţi, Republica Moldova, Natalia şi-a construit o viaţă de vis alături de românul cu zece milioane de euro în cont, Nicolae Sota. Cântăreaţa basarabeancă a trăit primul vis românesc acum 16 ani, când a luat premiul întâi la Festivalul de la Mamaia. “Atunci am dat peste oameni greşiţi şi lucrurile nu s-au legat. A trebuit să mă întorc acasă”, îşi aminteşte ea. A revenit dincoace de Prut în 2005 şi a rămas, hotărâtă să-i convingă pe români de calităţile ei artistice. În 2010, în calea ei a apărut Sota. “El m-a căutat şi a fost foarte insistent. M-a invitat în excursii la Cancun şi la Miami. L-am refuzat aproape un an. A trebuit să mă conving că există acea energie care ne leagă.” Şi, în cele din urmă, i-a cedat. În 2011 au devenit soţi şi părinţi.

Diana Roibu

Cine să mai ţină contul milioanelor lui Dorin Cocoş? Poate proaspăta lui soţie, Diana. Ca orice bogătaş care se respectă, fostul soţ al Elenei Udrea are şi el basarabeanca lui. A luat-o de nevastă în septembrie, anul trecut, provocând o serie de întrebări legitime cu privire la identitatea ei. Fata de doar 26 de ani, jumătate din vârsta soţului, este din Chişinău. După ce a terminat Dreptul acolo, Diana s-a mutat în România şi în viaţa milionarului.

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA
Recomandări

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA

Anna Lesko

După ce, potrivit presei mondene a timpului, a “consumat” mai mulţi milionari români, cea mai cunoscută dintre basarabencele strămutate în România s-a aşezat la casa ei alături de un coleg de scenă şi a devenit mamă. Anna Lesko i-a avut pe Irinel Columbeanu, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc şi Elan Schwartzenberg. Faptul că la un moment dat a atentat la acesta din urmă a stârnit furia Mihaelei Rădulescu, pe atunci iubita oficială a milionarului, care i-a creionat brutal anevoiosul drum din Basarabia în patul lui Irinel: “Este o fostă balerină, cumpărată de cineva dintr-un bar din Constanţa şi venită ca însoţitoare de lux pentru amatorii de aventuri pe bani!”.

Opinii dure după ce copiilor nevoiași din Moreni li s-au luat banii de burse: 'Copilul meu e în clasa a IV-a și învățătoarea...'
Recomandări

Opinii dure după ce copiilor nevoiași din Moreni li s-au luat banii de burse: 'Copilul meu e în clasa a IV-a și învățătoarea...'

Elena Matei

Nu a fost ea chiar nevastă de milionar şi poate nici amantă, dar în colimatorul bărbaţilor cu bani a intrat fără prea mare efort. Înaltă de 1,79 m din care trei sferturi picioare, cu buze senzuale şi privire pătrunzătoare, Elena şi-a dorit nespus să depăşească graniţele localităţii Sîngera şi să devină celebră în România. Eventual, ca şi cântăreaţă. A inventat un amantlâc cu Ţânţăreanu, iar milionarul din Paradisul Verde a profitat din plin de context pentru a-şi plimba flămând mâinile pe trupul ei de basarabeancă bine făcută. Apoi, a dispărut. A reapărut după ani ca model de succes care colaborează cu designeri şi publicaţii de specialitate din România, Turcia şi Rusia, semn că pipăielile de milionar îi aduc noroc.
TRUCAJ FOTO: Cosmin Marica

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile