Mergi direct la conținut »
FOTO | Povestea celei mai singure ciobănițe din Marea Britanie. După ani de așteptare, și-a găsit fericirea Galerie foto
17imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Povestea celei mai singure ciobănițe din Marea Britanie. După ani de așteptare, și-a găsit fericirea

FOTO | Povestea celei mai singure ciobănițe din Marea Britanie. După ani de așteptare, și-a găsit fericirea

Emma Gray, păstorița din Marea Britanie care a scris o carte despre traiul în singurătate, și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche. S-a căsătorit cu un pompier, iar ceremonia a fost ținută în fața familiei, prietenilor, dar și în fața necuvântătoarelor. 

Tânăra, în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu Ewan Irvine, 40 de ani. Cei doi au ținut recepția de nuntă la ferma părinților Emmei, în Hawick din Roxburghshire, Scoția.

Păstorița a devenit celebră acum nouă ani, când despărțirea de logodnicul ei a obligat-o să conducă singură ferma din Northumberland. Astfel, Emma a devenit cea mai tânără ciobăniță din Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Mai târziu, ea a devenit prima femeie care a câștigat prestigiosul premiu „Northumberland Sheepdog Trials League”. Dar viața rurală nu a fost simplă, iar Emmei i-a fost greu să găsească un soț. Ea a scris în anul 2012 o carte despre viața în singurătate, „O fată şi câinii ei”.

Ciobănița își va petrece luna de miere mergând cu oile ei la o competiție internațională de ovine. După nuntă, Emma a declarat: „Sunt foarte fericită. Aproape mă consolasem cu gândul că voi fi singură pentru totdeauna”.

Emma este a treia generație de ciobani din familia ei. Ea început să lucreze cu câinii și cu oile de pe vremea când avea 13 ani. La 17 ani a simțit că asta este chemarea ei și a ales să studieze la colegiu managementul oviculturii.

Sursă foto Facebook Emma Gray.


FOTO/ Cel mai important centru de natație al Timișoarei a murit din nepăsare. Ajunsă o ruină, fosta bază sportivă Uszoda este un focar de infecție


Close
Închide
  Close