MENIU CAUTĂ

Preot ortodox, condamnat la 17 ani de închisoare, după ce a violat zeci de copii

Distribuie

Un preot ortodox din Rusia, care a abuzat 46 de copii, a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Minorii au vârste mai mici de 14 ani, mulți dintre ei învățând la școala la care preda preotul.

Pe numele lui Andrei Tkachenko, preotul a fost directorul unei școli ortodoxe din regiunea rusă Yakutia. Abuzurile sale au fost descoperite și făcute publice în luna martie a acestui an. Deși el a fost condamnat pentru 46 de violuri, aproximativ 90 de copii îl acuză de abuzuri sexuale.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, preotul a fost amendat cu 400.000 de ruble (6.000 de dolari) și este obligat să consulte un psihiatru, potrivit RT.com.

„Ne rugăm la Dumnezeu să dea victimelor putere și răbdare. Ele și familiile lor vor primi toată grija pastorală de care au nevoie. Îi rugăm pe cei care știu toată situația să se abțină de la comentarii dure”, au spus și reprezentanții arhiepiscopiei din care făcea parte preotul.

Totuși, rușii se arată nemulțumiți de pedeapsa primită de preot. Pe internet, mii de oameni au solicitat închisoare pe viață pentru preotul pedofil și violator.


CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Paula Chirilă a îmbrăcat prima sa haină de blană abia la 43 de ani! Nu are însă niciuna în garderobă


 

Citește mai multe despre inchisoare, ortodox și preot pe Libertatea.

Comentarii