MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

PRETENŢII DE PARLAMENTAR! „Eu sunt Gigi Becali şi eu vreau BIROU SINGUR”

Distribuie

"Pe mine nu mă interesează nici banii care sunt pentru maşini, nici pentru cazare, nici pentru benzină, nu mă interesează bugetul care se dă unui deputat. De ce? Pentru că eu, chiar astăzi, de exemplu, m-a rugat o doamnă şi mi-a spus: «domnule Becali, vă rog frumos măcar veniţi să semnaţi ca să ne uşuraţi, pentru că banii ăia sunt acolo şi trebuie să semnaţi, îi luaţi, îi daţi, îi donaţi». Şi i-am zis: "Nu vreau, nu-i donez, nu nimic, nu iau niciun ban de la Parlament". O să rămână în buget acolo şi normal trebuie să facem ceva cu ei", a spus George Becali.

Politicianul a fost întrebat de ziarişti dacă în cei patru ani de mandat nu-şi va ridica nici salariul şi nici suma forfetară. „Niciun ban, sumă forfetară, benzină, motorină, nimic, nimic, nimic niciun fel”, a precizat Becali, potrivit Mediafax.

„Vreau birou singur”

Întrebat despre faptul că exista propunerea să-i fie repartizat un birou din Parlament, în calitatea sa de membru al Comisiei juridice, pe care să-l împartă cu alţi patru-cinci parlamentari, Gigi Becali a mai declarat că vrea să aibă birou singur în Camera Deputaţilor, pe care să nu-l împartă cu alţii.

„E adevărat. Numai că eu le-am spus: Nu, că nu accept. Eu sunt Gigi Becali, am zis. Eu nu sunt patru-cinci colegi, nu sunt nici şapte colegi, nici cinci colegi. Eu sunt Gigi Becali şi eu vreau birou singur!”, a răspuns George Becali.

Deputatul le-a precizat ziariştilor că vrea ca biroul pe care îl va primi să şi-l amenajeze singur din banii lui. „Biroul pe care îl voi primi mi-l voi amenaja singur din banii mei. E o problemă cu birourile, dar am înţeles că sunt câteva încăperi care nu sunt renovate, care sunt, cum ar veni, nu ştiu, nu sunt terminate. Şi atunci am să fac o propunere: îmi daţi mie încăperea, asta e degeaba, asta e în paragină, eu o renovez, eu o fac. Deci nu am nevoie nici măcar de biroul care este renovat”, a precizat George Becali.

Comentarii