Mergi direct la conținut »
Prima noapte de dragoste i-a băgat în spital! Doi tineri au folosit o pungă pe post de prezervativ
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prima noapte de dragoste i-a băgat în spital! Doi tineri au folosit o pungă pe post de prezervativ

Prima noapte de dragoste i-a băgat în spital! Doi tineri au folosit o pungă pe post de prezervativ

Doi tineri din Vietnam și-au transformat prima noapte de dragoste într-un adevărat coșmar. Cei doi au ajuns la spital după ce au folosit o pungă pentru a se proteja, pentru că le-a fost rușine să cumpere un prezervativ.

Băiatul și iubita lui, elevi de liceu,  au decis să-și înceapă viața sexuală.  Însă pentru că era foarte timid, tânărului i s-a părut prea rușinos șă se ducă să cumpere un prezervativ dintr-un magazin pentru marele pas, astfel că a găsit o soluție inedită: să își pună pe organul sexual o pungă de plastic. Însă, experiența nu a fost deloc una fericită și nicidecum plăcută, cei doi ajungând la spital cu răni serioase și leziuni în zona intimă, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

„Pentru că punga era aspră și lipsită de elasticitate și lubrifiant, cei doi tineri au reușit doar să-și zgârie organele genitale atât de tare încât să-și producă sângerare”, a declarat un medic pentru  ziarul vietnamez Tuoi Tre, explicând că punga de plastic nu e deloc potrivită pentru a fi folosită ca metodă de contracepție.

Doctorii le-au oferit îngrijirea necesară, iar acum îndrăgostiții trebuie să urmeze în continuare un tratament cu antibiotice și să-și dezinfecteze zilnic rănile.

În plus, potrivit unui studiu iniţiat de Universitatea de Medicină de la Hanoi relevă că 25% dintre studenţi se ruşinează când vine vorba să meargă şi să cumpere prezervative.

Foto simbol: EPA

Close
Închide
  Close