Mergi direct la conținut »
Prima reacție a lui Cabral, după ce Florin Busuioc a suferit un atac cardiac: „Hai, Busule, hai!”
Ştiri Libertatea > Ştiri

Prima reacție a lui Cabral, după ce Florin Busuioc a suferit un atac cardiac: „Hai, Busule, hai!”

Cabral Ibacka a reacționat la scurt timp după ce a aflat că Florin Busuioc a suferit un infarct. Într-o postare pe pagina de Facebook, prezentatorul a răbufnit: "Hai, Busule, hai! Te rog, că mâine e frumos afară!".

De Florin Ghioca,

Vestea a picat ca un trăznet, iar starea sănătății prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a îngrijorat multă lume, cititorii Libertatea trimițând de asemenea mesaje de încurajare.

Florin Busuioc a suferit un infarct în timpul unui spectacol, în Craiova! Starea actorului în vârstă de 56 de ani este gravă. După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două.

El se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în cadrul spectacolului Central Park. Busu a început să se simtă rău în timpul spetacolului. A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Ulterior, Florin Busuioc a fost traportat de la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la București, însă acest lucru nu a fost posibil.


Citește și:

Busu, povești amuzante din teatru: „Mai cade un tablou, o draperie, mai intră un spectator în comentarii cu actorul”

Close
Închide
  Close