„Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da nu a lucrat în viața ei într-o funcție de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care și tacsu, și fratisu, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanță 3 ani, 4 ani”, a spus  Ţuţuianu, scrie Agerpres.

  „Nu am cum să comentez părerea personală a cuiva. (…) (Nu mi-a plăcut – n.r.) deloc. Nu mi se pare o reacţie normală din partea unui coleg. Consider că, dacă ai o problemă cu un coleg, cel mai corect este să îl abordezi direct”, a declarat Ioana Bran, la Palatul Parlamentului.

Ioana Bran s-a arătat deranjată de faptul că că Ţuţuianu a făcut comentarii la adresa familiei sale. „Acest lucru mi se pare depăşit. Nu cred că trebuie să te legi de viaţa personală a cuiva. Mai mult de atât, făcând şi declaraţii – şi pot să o spun direct – declaraţii false. Dacă ai o problemă cu o persoană faci referire strict la persoana respectivă, dar viaţa personală sau familia nu trebuie implicate. Nu are legătură absolut deloc cu munca din cadrul ministerului sau Parlamentului”, a subliniat ea.

În luna august, Președintele Institutului Sportiv Român (ISR) a cerut demisia ministrului Tineretului și Sportului Ioana Bran. Adrian Socaciu: ”Se impune demisia de urgență a ministrului Ioana Bran. Sportul românesc se află în moarte clinică”.

Citește și

ANALIZĂ. Plata tuturor pensiilor pe card, misiune imposibilă. Trei milioane de pensionari așteaptă în fiecare lună poștașul

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine