Mergi direct la conținut »
Prima reacţie a lui Victor Ponta, după achitarea în dosarul ”Turceni-Rovinari”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Prima reacţie a lui Victor Ponta, după achitarea în dosarul ”Turceni-Rovinari”

Prima reacţie a lui Victor Ponta, după achitarea în dosarul ”Turceni-Rovinari”

Fostul premier Victor Ponta a avut prima reacţie după achitarea în dosarul ”Turceni-Rovinari”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul a vorbit despre abuzurile făcute de procurori şi despre cum ancheta în cazul său l-a costat funcţia de premier şi pe cea de preşedinte al PSD. Totodată, Victor Ponta a cerut iertare familie sale pentru "că a avut de suferit din cauza activităţii politice".

De Sorina Ionaşc,

La scurt timp după achitare, Victor Ponta n-a ezitat să sublinieze abuzurile pe care, spune el, le fac procurorii.

„Mă bucur că în România se poate face dreptate / îmi pare rău de faptul că asemenea abuzuri şi înscenări s-au petrecut şi se petrec încă în ţara noastră/ şi mă bucur că există judecători care rezistă la toate presiunile şi îşi fac datoria de a aplica legea!”, a scris el, pe pagina de Facebook.

Mai mult, Ponta a precizat că ancheta în cazul său a dus la pierderea funcţiilor politice.

„Dincolo de cei trei ani de umilinţe, de pierderea funcției de Preşedinte al PSD şi cea de Prim Ministru – aş vrea să se gândească toată lumea dacă este normal să trăim într-o ţară în care Kovesi, uncheşelii şi portocalii săi comit abuzuri, falsifică probe şi încalca legea şi te fac “penal” pentru interesele lor meschine / şi dacă este normal să nu răspundă niciodată pentru aceste infracţiuni”, a completat fostul premier.

Victor Ponta i-a cerut iertare soţiei sale şi spune că, pe viitor, va proceda altfel.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

„Îmi cer iertare mamei mele, Dacianei şi celorlalţi din familia mea care au avut cel mai mult de suferit din cauza activităţii mele politice. Am învăţat foarte mult din această perioadă dureroasă – o să ţin minte această lecţie în toată activitatea mea viitoare”, a conchis Victor Ponta.

Fostul premier a fost achitat, alături de Dan Şova, în dosarul Turceni-Rovinari. Victor Ponta fusese acuzat de fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani. În 2015, procurorii DNA au cerut începerea urmăririi penale pe numele său. Victor Ponta este primul premier post-decembrist trimis în judecată în timpul mandatului.


Citeşte şi: REPORTAJ/ Ce semne îți arată că micuțul tău poate avea retard motor și care sunt terapiile cu rezultate uimitoare

Close
Închide
  Close