MENIU CAUTĂ

PMB astupă gropile apărute în carosabil, după deszăpezire și ca urmare a fenomenelor de îngheț/dezgheț

Distribuie

Primăria Capitalei astupă gropile apărute în carosabil. Primăria Municipiului București (PMB), prin Administrația Străzilor București (ASB), a demarat o amplă acțiune de inventariere a deficiențelor apărute pe arterele aflate în administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor îngheț/dezgheț și a operațiunilor de deszăpezire.

Astfel, gropile din carosabil vor fi asfaltate provizoriu, până când condițiile meteo vor permite demararea lucrărilor de refacere a carosabilului.

În ultimele zile au fost astupate gropile, cu mixtură „la rece”, în 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independenței, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Șoseaua Kiseleff, Șoseaua Mihai Bravu, strada Știrbei Vodă, Bulevardul Libertății, Șoseaua Sălaj, Calea Giulești, Șoseaua București-Ploiești.

Imediat ce condițiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carobabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Mărășești, Calea Griviței, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Prelungirea Ghencea, Bulevardul Libertății, Splaiul Independenței, Strada Ziduri Moși.

PMB susține că echipele ASB actualizează zilnic situația deficiențelor din teren și monitorizeaza în permanență modul în care se execută remedierile de către firmele cu care are încheiate contracte de întreținere și reparații.

De asemenea, echipele operative ale RATB acționează cu mixtură „la rece” pentru astuparea gropilor apărute pe liniile de tramvai în intersecțiile intens circulate și acolo unde situația impune reparații urgente, urmând că, imediat ce condițiile meteo vor permite, să demareze programul de refacere a carosabilului și a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtură „la cald”.

În ceea ce privește gropile apărute în jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de către deținătorii de utilități publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.

Norocul șoferilor bucureșteni, dacă se poate spune așa, este acela că au avut parte de o iarnă ușoară, cu un singur episod de ninsori, viscol și ger, iar – mai mult – de astăzi vine și primăvara, și din punct de vedere meteorologic.

În schimb, în Dolj, drumarii asfaltează gropile pline cu apă, umplute cu criblură încinsă / VIDEO


CITEȘTE ȘI…

REPORTAJ/Drama copiilor din Bacău transformați în sclavi de bunică și doi unchi. Au îndurat foame, frig, bătăi și abuzuri sexuale

Profesori din Bacău au dus cărți la școlile românești din Cernăuți. De ce sunt școlile românești păzite de jandarmi


 

Citește mai multe despre primaria capitalei pe Libertatea.

Comentarii