Mergi direct la conținut »
Primăria Capitalei vrea să înceapă construcția Pasajului Doamna Ghica. Cât costă proiectul de fluidizare a traficului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Primăria Capitalei vrea să înceapă construcția Pasajului Doamna Ghica. Cât costă proiectul de fluidizare a traficului

Pasajul Doamna Ghica ar fluidiza circulația în sectorul 2 din București, în zona Doamna Ghica, Colentina, Tei sau Şoseaua Petricani. Primăria Capitalei vrea să înceapă construcția, însă investiția de 134 de milioane de lei trebuie să primească aprobarea consilierilor generali.

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica ar dura 24 de luni, așa cum reiese din proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

„Modernizarea acestei artere va genera un impact benefic asupra relaţiei rutiere a Capitalei cât şi a mediului înconjurător. Finanţarea proiectului se va asigura din bugetul propriu al Municipiului Bucureşti”, se arată în expunerea de motive a proiectului, citată de Mediafax.

Investiția implică realizarea a patru benzi de circulaţie, a unui separator de fluxuri pe zona mediană; amenajarea trotuarelor, a iluminatului public sau deviere/relocare reţele utilităţi existente.

Vezi ce alte măsurile vrea să ia Primăria Capitalei pentru a fluidiza traficul în zona Colentina


Citește și Ce efecte produce creșterea euro: la o rată de 300 de euro plătim 960 de lei în plus pe an față de 2017; pentru un Logan dăm 1.960 de lei suplimentar


 

Close
Închide
  Close