MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 11:46 , de Delia Chilianu

Primăria Capitalei începe, de mâine, tratamentul împotriva țânțarilor

Distribuie

Primăria Capitalei începe de mâine, 18 aprilie, tratamentul împotriva țânțarilor. Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea.

De mâine încep tratamentele de dezinsecție. Vor fi aplicate câte două tratamente lunar, deci 12 tratamente pe tot sezonul cald. Iar în cazul căpușelor, tratamentele vor fi aplicate de către ALPAB și ADP-urile de sector', a declarat primarul Gabriela Firea.

În plus, Primăria Municipiului București face deratizare gratis pentru Asociațiile de proprietari. Proiectul a fost votat de Consiliul General al Municipiului București (CGMB) încă din data de 17 ianuarie 2018. Au fost prevăzute pentru dezinsecție toate zonele publice ale Capitalei, incluzând aici totalitatea spațiilor verzi, a parcurilor și grădinilor publice, iar în ceea ce privește deratizarea, tratamentele se aplică atât pe domeniul public, cât și în imobilele cu destinația de locuințe, indiferent de natura proprietății.

CITEȘTE ȘI:

 #salvatipipera / Reconfigurarea și modernizarea liniilor de tramvai din Pipera va începe în 2019. Care sunt planurile Primăriei Capitalei – VIDEO

Loading...
Comentarii