MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2017 10:57

Gabriela Firea a participat la lansarea proiectului „Stații verzi”. „Pe liniile de tramvai va circula și autobuzul”; „Linia de tramvai 21 va fi transformată pe modelul liniei 41” / VIDEO

Distribuie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a participat, joi, la lansarea proiectului "Stații verzi", în stația RATB Sfântu Gheorghe din Capitală. Prin acest proiect, 34 de statii de tramvai vor fi acoperite de vegetatie. Gabriela Firea a anunțat că pe liniile de tramvai vor circula și autobuzele, iar linia de tramvai 21 va fi amenajată pe modelul liniei 41.

Gabriela Firea a făcut și un anunț, conform căruia linia de tramvai 21 va fi amenajată pe modelul liniei 41.

„În scurt timp vă vom invita la un alt eveniment, şi anume transformarea liniei de tramvai 21, din zona Colentina, pe modelul succesului pe care l-a înregistrat linia 41, şi anume această linie de tramvai să fie protejată printr-un gărduleţ – ca să îi spunem aşa, generic – astfel încât autoturismele să nu mai poată să pătrundă pe linia de tramvai şi să blocheze astfel circulaţia. În această perioadă avem obţinute toate avizele, autorizaţiile. La acestea s-a lucrat pe parcursul verii şi acum practic se implementează proiectul”, a precizat primarul.

Primarul general a menţionat că săptămâna viitoare va fi inaugurată şi linia de tramvai de pe Şoseaua Olteniţei.

„În ciuda previziunilor sumbre – chiar ale unor reprezentanţi ai presei – săptămâna viitoare, aşa cum am promis, odată cu începerea noului an şcolar, vom inaugura şi această linie de tramvai”, a spus Firea.

Primarul Captalei a adăugat că Primăria va pune în aplicare încă un proiect. Astfel, pe liniile de tramvai vor putea circula și autobuzele.

„Pe liniile de tramvai, acolo unde structura acestora permite, va circula și autobuzul. Acestea sunt deja benzi unice create', a spus Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va participa la lansarea proiectului Spații verzi

Comentarii