De Denisa Dudescu,

Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului, a spus că a discutat îndelung cu ministrul Sănătății Nelu Tătaru, cu privire la transformarea Spitalului din Făgăraș, în spital suport în care să fie tratați pacienții cu coronavirus. Edilul a spus că ministrul s-a informat bine și înainte de a veni în teritoriu pentru a vedea care este realitatea, astfel că a fost deschis și a înțeles „dorința oamenilor din Țara Făgărașului de a nu aduce virusul, de a nu-l importa acolo unde nu a ajuns,” potrivit mytex.

Primarul spune că nu este vorba despre egoism, ci că nu este logic să fie internați pacienți infectați într-o zonă unde, nici la această oră, nu există nicio persoană infectată cu coronavirus.

Totuși, unitatea nu va fi cu totul în afara acestei lupte, dar va primi doar pacienții din zonă, mai precis din Țara Făgărașului, dacă aceștia vor fi infectați, nu bolnavi transferați din Brașov.

Au rămas pe lista Ordinului de ministru din 3 aprilie c entrele de dializă de la  Brașov și Făgăraș, dar, la fel, pentru propriii pacienți.

Citeşte şi:

Clipe de coșmar pentru doi tineri internați în centrul de carantină. Mama lor a murit, iar ei nu pot participa la înmormântare

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un copil de 2 ani a căzut de la etajul 7

Românii au idei trăsnite. Cum a încercat un tânăr aflat în carantină să-și potolească pofta de dulce

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite