De Livia Lixandru,

Primarul din Moșuni, acolo unde slujește preotul Cristian Pomohaci a acordat un interviu pentru a1.ro, în care își spune părerea cu privire la scandalul în care este implicat artistul de muzică populară.

Primarul din Moșuni, acolo unde slujește preotul Cristian Pomohaci, face declarații uimitoare. “Se folosea de oameni bolnavi”

Primarul din Moșuni, acolo unde slujește preotul Cristian Pomohaci speră să se facă dreptate

“E drept, preotul Cristian Pomohaci a atras foarte mulți oameni, dar străini. Localnicii au știut despre lucrurile care au ieșit la iveală acum. Eu, în calitate de om, ca tată, nu pot să accept un asemenea comportament, pot spune că e un om bolnav, nu știu cât de grav. Știam, atât eu, cât și sătenii, despre aceste zvonuri de ani întregi. Oricum, făcea lucruri pe care eu nu le pot accepta, nu cred că avea puteri supranaturale. Se folosea de oameni bolnavi și săraci, vulnerabili. Personal, sper ca autoritățile să regleze toate aceste derapaje, iar societatea să revină la un firesc”, a explicat primarul Tóth Sándor pentru a1.ro.

Tóth Sándor crede că ceea ce s-a întâmplat în Moșuni e „o rușine pentru oricine, fie catolic, ortodox sau reformat”. Recunoaște că nu a fost mirat de izbucnirea acestui scandal, pentru că existau presupuneri de mai mult timp, despre care oamenii vorbeau pe la colțuri și pe la porți.


Citește și:

Detalii șocante despre părintele Cristian Pomohaci. „Nu figureaza cu niciun copil infiat”

El e plini de mușchi, ea a cam exagerat cu mâncarea! Cum arată iubita lui Dorian Popa