Mergi direct la conținut »
VIDEO / Primarul din Pitești a umilit o jurnalistă din Republica Moldova. "Sunteţi nişte postaci, nu ziariști"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Primarul din Pitești a umilit o jurnalistă din Republica Moldova. "Sunteţi nişte postaci, nu ziariști"

VIDEO / Primarul din Pitești a umilit o jurnalistă din Republica Moldova. „Sunteţi nişte postaci, nu ziariști”

Primarul din Pitești a umilit o ziaristă din Republica Moldova, chiar în timpul unei ședințe a Consiliului Local, Cornel Ionică fiind deranjat de faptul că site-ul la care lucrează fata este independent financiar și deontologic şi "nu scrie pe banii primăriei". Jurnalista are 21 de ani și scrie pentru ePitesti.ro.

”Asta e muncă, ce o faci tu? Să vii la mine, că am eu locuri de muncă, voi sunteţi nişte postaci, nu ziarişti. De postat, postează oricine. Toţi postăm”, a strigat primarul municipiului Pitești, din județul Argeș, la jurnalista speriată de ieșirea acestuia. 

“Imi fac doar meseria!”, a fost replica tinerei, care i-a făcut pe unii consilieri să râdă, dar chiar și pe unii colegi de breaslă ai acesteia.

Stiridearges.ro a oferit și filmarea din timpul ședinței, cu momentul în care edilul se enerveaza, care a devenit virală:

Dar acesta nu e un caz singular. Anul acesta, primarul din Timișoara, Nicolae Robu, i-a jignit pe jurnaliști, într-o conferința de presă din luna martie și nici măcar nu a regretat gestul: „N-am niciun motiv”.

Ulterior, jurnaliștii din Timișoara au protestat, după ce primarul Nicolae Robu i-a insultat.


Citește și: Ce a făcut Roxana Ciuhulescu în noaptea de dinainte de a naște. “O femeie însărcinată nu e o femeie bolnavă!”


 

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste

Close
Închide
  Close