MENIU CAUTĂ

Primarul Robert Negoiță își face singur curățenie în sector. Anunțul făcut de edil

Distribuie

Primarul Robert Negoiţă anunță că începând de luni salubrizarea în Sectorul 3 va fi asigurată de primărie.

Serviciul de salubrizare în Sectorul 3 va fi asigurat începând de luni, 17 septembrie, de primăria de sector.

Vineri a fost ultima zi în care compania Rosal a mai asigurat serviciul de salubritate pe raza Sectorului 3.

„De mâine, la treabă. Știu că a fost o perioadă complicată și vreau să vă mulțumesc pentru implicare și pentru sesizările pe care ni le-ați trimis.
Așa cum am explicat, dacă ne dorim un sector curat este nevoie să luăm măsurile care se impun, atunci când apar probleme. Iar cea mai bună variantă este să asigurăm noi, de la nivelul PS3, cu utilaje și angajați proprii, curățenia. Utilajele sunt pregătite, angajați încă mai așteptăm fiindcă avem nevoie de colegi :), iar, de mâine, se intră în acțiune”, a anunțat Robert Negoiță pe pagina sa de socializare.
Mulți internauți s-au plâns de mizeria din sector:
„Stăm cu putoarea la nas că nu ridică nimeni gunoiul menajer”, „îmi pare rău că nu pot atașa poze să vedeți cum zace gunoiul de cca. două zile pe strada Burniței. Ca să nu mai zic că deși ați montat coșuri de gunoi în fața scărilor, rar vine cineva să preia gunoiul”, „Ce faceți cu colectarea gunoiului, ne invadează șobolanii”, „Până luni când primăria începe „acțiunea amplă”, ce facem cu gunoiul? Unde îl depozităm? Până acum trebuia să fiți pregătiți pentru această problemă…”.

„Operatorul de salubritatea trebuia să asigure acțiunea, până preluăm noi. Evident că trebuia să își facă treaba. de mâine, da, intrăm și treptat aceste situații se rezolvă, cum e normal”, a răspuns Robert Negoiță.
„Contractul cu Rosal s-a încheiat fiindcă nu își mai făcea treaba această societate. Nu așa cum trebuie și cum ne dorim pentru S3”, a mai spus edilul.


Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei


 

Citește mai multe despre Negoiţă, anunt și curatenie pe Libertatea.

Comentarii