Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu avionul Blue Air care s-a întors din drum de urgenţă la Cluj. Ce a lovit în aer
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primele imagini cu avionul Blue Air care s-a întors din drum de urgenţă la Cluj. Ce a lovit în aer

Primele imagini cu avionul Blue Air care s-a întors din drum de urgenţă la Cluj. Ce a lovit în aer

Primele imagini cu avionul  Blue Air care s-a întors din drum de urgenţă la Cluj. Aeronava Blue Air 0B3101, aflată în perfectă stare de funcționare, a decolat, conform programului de zbor de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca duminică, 1 aprilie, la ora 21.41, cu destinația Aeroportul Henri Coandă.

La scurt timp după decolare aeronava s-a reîntors in siguranta pe Aeroportul Cluj și a aterizat la ora 22.25.

Avion Blue Air

„În urma inspecției realizată de echipa noastră tehnică s-a concluzionat faptul că motorul a fost impactat în urma ingestiei unui FOD, un animal sau o pasăre, chiar la ridicarea aparatului de la sol. După cum se observă și din imaginile atașate prezentului comunicat de presă, motorul prezintă semnele clare ale ingestiei ingestia unui corp extern (FOD) la decolare. Comandantul a decis, pe baza procedurilor si a compententelor sale, revenirea pe aeroportul Cluj-Napoca. Echipajul nostru nu a solicitat asistență la aterizare, revenirea pe pistă s-a realizat normal și, în niciun moment al zborului, siguranța pasagerilor Blue Air nu a fost pusă în pericol. Dorim să mulțumim echipajului nostru pentru modul impecabil în care au gestionat întreaga situație”, precizează compania.

Un avion Blue Air care pleca de la Cluj-Napoca către Bucureşti s-a întors din zbor. La bordul aeronavei se aflau aproximativ 80 de pasageri. Pe pistă, avionul a fost așteptat de mașini de pompieri, iar pasagerii au fost debarcați și informați că o nouă cursă care pleacă din Cluj-Napoca la miezul nopții ar urma să-i aducă în București.

Citește și

Dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Autor a patru omoruri, studentul a terorizat Capitala în anii `70

 

Close
Închide
  Close