Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO | Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO și VIDEO | Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

FOTO și VIDEO | Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au dat publicității primele imagini cu bebelușul Sussex, băiețelul adus pe lume pe 6 mai. 

De Andreea Radu,

Ducii de Sussex au apărut cu bebelușul nou-născut în brațe la Sala St. George a Castelului Windsor. Vizibil emoționați, Meghan Markle și Prințul Harry au spus că băiețelul lor are „cel mai dulce temperament, este calm, este de vis”.

„Este magic și extraordinar. Am parte de cei mai buni doi băieți din lume. Așa că sunt foarte fericită”, a spus Meghan Markle în fața camerelor de filmat.

Prințul Harry a declarat că a fost o experiență uimitoare să devină părinte și că abia așteaptă să petreacă timpul alături de noul membru al familiei.

„Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie”, a spus Prinţul Harry.

Meghan și Prințul Harry nu au dezvăluit încă numele băiețelului lor.

Jurnaliștii au întrebat cuplul regal cu cine seamănă micuțul Sussex. Meghan a răspuns răzând: „Încercăm încă să ne dăm seama”.

Prinţul Harry şi-a completat soţia cu o glumă: „Nu-mi pot da seama cu cine seamănă”.

Primul copil al ducilor de Sussex a scris deja istorie prin simpla sa naștere și este considerat un simbol al evoluţiei acestei monarhii considerată una dintre cele mai conservatoare. El este primul membru regal birasial născut în casa Windsor, un adevărat eveniment în monarhiile europene.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Cuplul regal a anunţat şi că Regina Marii Britanii va face cunoștință cu al optulea ei strănepot tot în cursul zilei de miercuri.

Ducii de Sussex s-au întâlnit pe holul Castelului Windsor cu Prințul Phillip când veneau spre locul în care s-au adunat jurnaliștii.

„Tocmai ne-am întâlnit cu Ducele în timp ce mergeam spre voi și a fost foarte drăguț”, a spus Meghan. „Va fi un moment frumos să prezentăm bebelușul mai multor membrii ai familiei. Mama a fost cu noi în tot acest timp, lucru care a fost grozav”, a mai spus ducesa de Sussex.

Meghan Markle a născut, pe 6 mai, un băiat. Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Nunta lor a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lume.

Foto: NORTHFOTO


FOTO / Cele 7 «minuni» ale Bucureştiului. Investiţiile la vederea cărora bucureştenii râd, ca să nu plângă


Close
Închide
  Close